Facebook Pixel "Είμαι αισιόδοξος για τον Πρίγκιπα"
Life
| 2011-11-06 23:08:00

"Είμαι αισιόδοξος για τον Πρίγκιπα"

"Είμαι αισιόδοξος για τον Πρίγκιπα"

Ο Αδαμάντιος Πολέμης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πορεία του θέματος με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ, ενώ τόνισε πως αν κάτι δεν πάει καλά εκείνος και οι υπόλοιποι μέτοχοι θα είναι εκεί.

Αρχικά, ο Αδαμάντιος Πολέμης τόνισε για το παιχνίδι: "Η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά. Περιμένουμε τώρα τα θέματα της ιδιοκτησίας ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο".

Σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις και τον Πρίγκιπα είπε: "Όταν κάποιος υπογράφει ένα μνημόνιο, προφανώς και έχει σοβαρότητα να βάλει τα χρήματα και να ολοκληρώσει τη συμφωνία. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα γίνει. Αλλά και να μην γίνει αυτό, πάντα θα υπάρχουμε εμείς να βοηθάμε".

Για το αν η παρουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου στο γήπεδο σημαίνει και κάτι για τα διοικητικά του Τριφυλλιού: "Δεν νομίζω. Δεν έχει να δείξει κάτι καινούριο. Ήρθε να δει τον Παναθηναϊκό, το έχει κάνει κι άλλες φορές. Η ομάδα παίζει τόσο καλά που είμαστε όλοι τόσο ενθουσιασμένοι".

Για το αν περίμενε τόσο καλή την πορεία του Παναθηναϊκού.: "Δεν είναι θέμα πορείας. Εμένα μου αρέσει το ομαδικό ποδόσφαιρο. Όλοι ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα".

Για τα διοικητικά και τα όσα γίνονται: "Είναι κάτι το οποίο δεν το παρακολουθώ τόσο στενά και δεν νομίζω ότι είναι δικό μας θέμα να πάρουμε θέση. Είναι θέμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Ξέρουν τι κάνουν και ότι κάνουν το κάνουν για το καλό της ομάδας. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά εμείς θα είμαστε από πίσω".

Για το αν θα μετέχει στην αύξηση: "Αν υπάρχει κάποιος άλλος που μπορεί να βάλει τόσα χρήματα αυτό θέλουμε Να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να ξοδεύει για το καλό της ομάδας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags