Facebook Pixel Στον... κόσμο της η Έλλη!
Life
| 2011-01-28 13:21:00

Στον... κόσμο της η Έλλη!

Στον... κόσμο της η Έλλη!

Μία ερώτηση της Έλλης Κοκκίνου στο twitter προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με προσβλητικά σχόλια για την τραγουδίστρια.

Μια απορία της Ελλης Κοκκίνου στο twitter ήταν αρκετή για να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναρωτήθηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού: «Γιατί έχει τόση κίνηση στο κέντρο; Ένα μέτρο κάθε τρία λεπτά.... Τα νεύρα μου!».

Προφανώς η Ελλη δεν γνώριζε ότι το κέντρο έχει κλείσει από την αστυνομία εξαιτίας της υπόθεσης των λαθρομεταναστών στη Νομική. Το θέμα είναι ότι πολλοί χρήστες σχολίασαν με άκρως προσβλητικά σχόλια το γεγονός ότι η τραγουδίστρια δεν είχε ενημερωθεί για το καυτό θέμα των ημερών.

Μάλιστα η ήπιων τόνων καλλιτέχνιδα δεν άντεξε τους χαρακτηρισμούς και τα υβριστικά σχόλια και απάντησε σε έναν από αυτούς: «Λόγω πολλών υποχρεώσεων εδώ και μέρες, δεν είχα την πολυτέλεια να ενημερωθώ. Εσύ όμως μπορείς να είσαι εκτός από ενημερωμένος, πιο ευγενικός. Αυτό δεν θέλει χρόνο αλλά τρόπο! Χαλάρωσε».

Η Κοκκίνου έκανε και ένα πιο γενικό σχόλιο εκφράζοντας έτσι την αγανάκτησή της για διάφορους τρόπους συμπεριφοράς: «Πολλά νευρά έχετε πολλοί από εσάς βλέπω και ξεσπάτε με λάθος τρόπο και σε λάθος άνθρωπο»!

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags