Facebook Pixel Έλα που θέλετε και Μεσογειακούς!
Life
| 2011-01-28 14:15:00

Έλα που θέλετε και Μεσογειακούς!

Έλα που θέλετε και Μεσογειακούς!

Το καταφέραμε κι αυτό! Τα ελληνικά χάλια και η καθυστέρηση των έργων οδηγούν την ΔΕΜΑ στην απόφαση να πάρει πίσω τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013. Σοκ σε Βόλο-Λάρισα!

Τα καταφέραμε -πάλι!- και γίναμε διεθνώς ρεζίλι. Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) συνεδρίασε έκτακτα στο Παρίσι και αποφάσισε να μας πάρει πίσω τους Αγώνες, λόγω της καθυστέρησης στην εξέλιξη των έργων!

Πλέον, βρισκόμαστε εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης. Πρόκειται για μια απόφαση-σοκ για την Ελλάδα και τις πόλεις που θα διοργάνωναν τους Αγώνες, τον Βόλο και τη Λάρισα.

Το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι δεν καταφέραμε (λόγω κόστους) να φτιάξουμε το Μεσογειακό Χωριό, που θα φιλοξενούσε τους αθλητές, και είχαμε -μάλιστα- το θράσος να προτείνουμε οι αθλητές να μείνουν σε ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια!

Αστεία πράγματα από τη χώρα μας που απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση για την ανάληψη των Αγώνων από την Ελλάδα αποφασίστηκε από τον Οκτώβρη του 2007 (!) και από τότε δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε τα έργα που έπρεπε. Μπράβο μας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags