Facebook Pixel Αυτή τη φορά, καβάλα ο Ατρόμητος!
Ποδόσφαιρο
| 2010-12-21 20:34:00

Αυτή τη φορά, καβάλα ο Ατρόμητος!

Αυτή τη φορά, καβάλα ο Ατρόμητος!

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Ατρόμητος, επικρατώντας 1-0 της Καβάλας στο Περιστέρι. Ο Περόνε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το γκολ (ΒΙΝΤΕΟ).

Μπορεί την 15η αγωνιστική ο Ατρόμητος να μην μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην Καβάλα, στον αγώνα του Κυπέλλου της Πέμπτης όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι Περιστεριώτες κατάφεραν και πήραν την πρόκριση, επικρατώντας 1-0 των «αργοναυτών», ύστερα από εύστοχη πέναλτι του Περόνε στο 51'.




Πάντως το παιχνίδι δεν είχε κάτι ξεχωριστό. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν οι ευκαιρίες, αλλά όχι ουσία, ενώ στο δεύτερο ιδιαίτερα μετά το γκολ των Περιστεριωτών ο ρυθμός έπεσε, με αποτέλεσμα το θέαμα να πάει… περίπατο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Mιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καμαρά, Σαγκανόφσκι, Περόνε

Αναπληρωματικοί: Καραγκιολίδης, Τάτος, Καραγκούνης, Καραλής, Αναστασάκος, Φαβάλι, Σκόνδρας

Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Σιόντης, Ντουγκλάο, Θεοδωρέλης, Χργκόβιτς, Ντιε, Καρντόσο, Βουτσίτσεβιτς, Αμπντούν, Ονούατσι, Ογκμπέτσε

Αναπληρωματικοί: Βαγιέχο, Πετκάκης, Δρόσος, Ντικρόκ, Γιάννου, Τόμασιτς, Ναζλίδης
 

Το Live του sportdog:

ΣΧΟΛΙΟ: Έχουν συμπληρωθεί τα 70 λεπτά στο παιχνίδι και μετά το γκολ του Ατρόμητου ο ρυθμός έχει πέσει. Πολύ κακό ματς...

55' Σουτ του Περόνε από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε άουτ.

52' Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του αγώνα για τον Ατρόμητο, αφού κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Περόνε. Πλέον οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση κόντρα στην Καβάλα.

51' Γκολ ο Ατρόμητος. Ο Περόνε ευστοχεί από τα 11 βήματα. Κίτρινη κάρτα στον Θεοδωρέλη.

-Ευκαιρίες υπήρξαν πολλές, αλλά αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν καταφέρει να ξεκλειδώσουν τις αντίπαλες άμυνες και να πετύχουν κάποιο γκολ. Η Καβάλα βέβαια έχει μία μικρή υπεροχή, με πρωταγωνιστή τον Αμπντούν.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε στο 24’. Ο Βουτσίτσεβίτς έκανε το πρώτο σουτ, ο Μιχαηλίδης απέκρουσε, στη συνέχεια ο Ονουάτσι γύρισε για τον Αμπντούν, του οποίου το διαγώνιο σουτ πέρασε άουτ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags