Facebook Pixel «ΠΑΟΚ μεγάλων φιλοδοξιών»
Life
| 2011-01-28 22:19:00

«ΠΑΟΚ μεγάλων φιλοδοξιών»

«ΠΑΟΚ μεγάλων φιλοδοξιών»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Ετό δηλώνει στα κροάτικα Μέσα πανευτυχής για την μετακίνησή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και μίλησε για το ντέρμπι με τον Άρη.

Λίγο πριν αναχωρήσει από την Κροατία για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον "Δικέφαλο", ο Ετό μίλησε στα κροάτικα μίντια, όπου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportal.hr θα τον πληρώνει 150.000 ευρώ ετησίως.

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και την Ντιναμό είπε: "Είμαι ευτυχισμένος που πάω στον ΠΑΟΚ, γιατί είναι μια νέα πρόκληση για εμένα, αλλά, ταυτόχρονα είμαι λυπημένος που κλείνει η καριέρα μου στην Ντιναμό. Ήμουν χρόνια στην ομάδα του Ζάγκρεμπ και έχω ζήσει καλές στιγμές. Ήταν μια όμορφη περίοδος της ζωής μου. Η Ντιναμό μου χάρισε πολύ καλές στιγμές και έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις. Θα διατηρήσω τις άριστες σχέσεις που είχα με τους πρώην συμπαίκτες μου".

Για τις προσδοκίες του με τον ΠΑΟΚ: " Είναι σημαντικό για εμένα ότι είμαι δυνατός και πάω σε ένα σύλλογο με μεγάλες φιλοδοξίες και μπορώ να δείξω ότι θα βοηθήσω την ομάδα".

Όσο για το ντέρμπι με τον Άρη, ο Ετό το χαρακτήρισε ως ματς υψηλού κινδύνου, το οποίο θα παρακολουθήσει από κοντά την Κυριακή.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags