Facebook Pixel «Βρίσκουν και τα κάνουν κύριοι»
Life
| 2011-01-29 00:05:00

«Βρίσκουν και τα κάνουν κύριοι»

«Βρίσκουν και τα κάνουν κύριοι»

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο blog του για τα πάρε-δώσε των δύο Ολυμπιακών και τι γίνεται πριν από κάθε ματς των «ερυθρόλευκων» του Πειραιά.

Βρίσκουν και τα κάνουν κύριοι. Αυτή είναι η αλήθεια και την συζητούν συχνά στις κουβέντες που κάνουν όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Τελευταία αφορμή η ανακοίνωση της παραχώρησης του Νέμεθ από τον έναν Ολυμπιακό στον άλλον. Ετσι ξαφνικά και μόλις λίγες ώρες πριν το «ντέρμπι» του Βόλου. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ρίξτε μια ματιά τι γίνεται πριν από κάθε ματς των ερυθρόλευκων και θα καταλάβετε πως (ξανά) παίζεται από φέτος το παιχνίδι.

Πηγαίνεις στην Τρίπολη; Χτυπάς τον Φορτούνη και τον Ντεγκρά. Εχεις αγώνα στην Καβάλα; Χτυπάς τον Αμπντούν. Παίζεις με τον Ηρακλή; Να και ο Βέλλιος. Παίζεις με τον Ατρόμητο; Σκάει μύτη ενδιαφέρον για Τάτο. Εχεις αντίπαλο τον Πανσερραίκό; Τον γεμίζεις με δικούς σου παίκτες, ζητάς και ένα δύο ακόμη. Στην Κέρκυρα και τον Πανιώνιο; Εκεί κι αν παράγινε το πράγμα. Και παίκτες και προπονητές! Μόνο για τον Σισέ ξέχασαν να ενδιαφερθούν και τους κάρφωσε. Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Να ξέρετε πάντως πως προσωπικά δεν μου φαίνεται τόσο δυνατός όσο παρασκηνιακά εμφανίζεται ο Μαρινάκης. Απλά βρίσκει και τα κάνει. Δεν συζητάμε τι θα γινόταν αν έπαιζε σε «πραγματικές συνθήκες» απέναντι σε όλους τους μετόχους του Παναθηναϊκού. Ο θάνατος της αλεπούς. Αλλά και κόντρα στον καθένα ξεχωριστά, αν υπήρχε ένας που να διοικούσε, δεν θα μπορούσε να σταθεί. Βρίσκει όμως και τα κάνει όπως είπαμε και στον πρόλογο. Και από τη δική του την σκοπιά... καλά σου κάνει. Διότι το θέμα είναι εσύ τι ρόλο βαράς.

Τα πάρε – δώσε δίνουν και παίρνουν με τη μισή και βάλε λίγκα. Στο Καραϊσκάκη χτυπήθηκε επόπτης και δεν άνοιξε μύτη, ενώ με σένα γίνονται επεισόδια στου διαόλου τη μάνα και σου κλείνουν το γήπεδο; Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα επειδή νύχτα μέρα πέφτει η προπαγάνδα σύννεφο για την ζούγκλα του ΟΑΚΑ και άλλες τέτοιες αηδίες. Για να μην πάμε στα διαιτητικά. Εκεί κι αν έχεις βγει και κερατάς και δαρμένος.

Τέλος πάντων. Πάμε παρακάτω και όπου βγει. Το απόγευμα του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Εργοτέλη. Κοντεύουμε να το ξεχάσουμε με τα πολυμετοχικά, οπότε ας το ρίξουμε και πάλι στο τραπέζι. Δεν συζητιέται ότι ανεξάρτητα από τα διοικητικά η δουλειά των παικτών είναι ΜΕΣΑ στο γήπεδο. Ούτε λεφτά τους χρωστάει κανείς, ούτε τίποτα. Οπότε δεν θα έχουν και καμία δικαιολογία. Μπαίνεις μέσα, κερδίζεις, το πας για μια μέρα στο -4 και τους αφήνεις να βγάλουν τα μάτια τους στον Βόλο. Τουλάχιστον να δείξεις ότι προσπάθησες και πως δεν το έχεις παρατήσει. Αυτό είναι το… λιγότερο που οφείλουν να κάνουν οι παίκτες του τριφυλλιού.

ΥΓ: Όπως σας έγραφα και τις προάλλες... καλά που δεν ασχολείται ο Τζίγκερ ε; Οχι, πως επί της ουσίας αλλάζει και τίποτα, αλλά μην μας περνάνε και για κορόιδα.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags