Facebook Pixel "Ψήνει" επιχειρηματία από την Αμερική ο Βελής!
Life
| 2011-11-16 18:21:00

"Ψήνει" επιχειρηματία από την Αμερική ο Βελής!

"Ψήνει" επιχειρηματία από την Αμερική ο Βελής!

Το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λεωνίδας Βελής, μίλησε στον «Libero» για τη θητεία του στο Δ.Σ. του «Δικεφάλου», αλλά και για τον Καστοριανό επιχειρηματία, Λάμπη Ηλιάδη (διαμένει στο Λας Βέγκας) που τον «ψήνει» για να βάλει περίπου δύο εκατομμύρια στην ομάδα!

Ο Λεωνίδας Βελής μίλησε πριν από λίγο για τις εμπειρίες του από την έως τώρα ενασχόλησή του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και το ρόλο που θα έχει στο εννεαμελές διοικητικό σχήμα του «Δικεφάλου».

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι των δηλώσεών του ήταν εκείνο που αναφέρθηκε στις επαφές που έχει ήδη κάνει με ομογενείς της Αμερικής (συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας, όπου έμεινε για περίπου 5.5 χρόνια) για να επενδύσουν χρήματα στον ΠΑΟΚ.

«Εχω ήδη κάνει επαφές με ανθρώπους στην Αμερική για να φέρουμε κάποια φράγκα στον ΠΑΟΚ. Δε θέλουν, όμως, ούτε για διακοπές να έρθουν στη χώρα μας, μια κι είναι επηρεασμένοι από αυτά που έγιναν. Μου είπαν ότι του χρόνου μπορεί να γίνει κάτι. Εγώ ήμουν 5.5 χρόνια στο Λας Βέγκας και 15.5 συνολικά στην Αμερική.

Ο ένας επιχειρηματίας που μιλάω είναι ο Λάμπης Ηλιάδης από την Καστοριά. Εχει μεγάλη εταιρία με ταξί στο Λας Βέγκας. Αν βάλει χρήματα στον ΠΑΟΚ δε θα βάλει 100.000 ευρώ, αλλά δύο εκατομμύρια ευρώ. Είναι κάτι παραπάνω από 70 χρόνων και ζει 50 χρόνια στην Αμερική».

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags