Facebook Pixel Αγώνας τζετ σκι το... καταχείμωνο! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-11-17 18:38:00

Αγώνας τζετ σκι το... καταχείμωνο! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Αγώνας τζετ σκι το... καταχείμωνο! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Στα ύψη αναμένεται να ανεβεί η αδρεναλίνη το διήμερο 19-20 Νοεμβρίου. Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός μπορεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αλλά για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ η προσοχή στρέφεται στον 7ο αγώνα Πανελήννιου Πρωταθλήματος τζετ σκι.

«Μετά την επιτυχία που είχε ο 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος jet ski στην πόλη μας, ο 7ος και τελευταίος αγώνας, που θα κρίνει τα αποτελέσματα και τη γενική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί και αυτός στην Καλαμάτα.

Η αδρεναλίνη στα ύψη θα ανέβει το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 στον Προλιμένα της Καλαμάτας.

Σας προσκαλούμε να απολαύσουμε μαζί το υπερθέαμα που θα προσφέρουν τα σημαντικότερα ονόματα του μηχανοκίνητου θαλάσσιου αθλητισμού...

Ο 7ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Jet Ski συνδιοργανώνεται από το Δήμο Καλαμάτας και τον Πανελλήνιο Όμιλο Jet Sport (HJSBA - Ηellenic Jet Sports Boating Association) σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας Ποσειδών και το ΝΑΣΚ Αίολο.

Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά!», αναφέρει η πρόσκληση που μας στάλθηκε στο [email protected]

Απορία του σκύλου είναι η εξής. "Που πάτε, ρε παιδιά, για τζετ σκι το καταχείμωνο;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags