Facebook Pixel «Ο άντρας μου είναι θύμα, όχι βλήμα»
Life
| 2011-01-29 17:06:00

«Ο άντρας μου είναι θύμα, όχι βλήμα»

«Ο άντρας μου είναι θύμα, όχι βλήμα»

Θύμα αποκάλεσε τον άντρα της η Φαίη Ξυλά, όταν εκείνος της έκανε πρόταση γάμου! Μπράβο, πολύ ρομαντική είσαι…

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος είχε κάνει πολλές φορές πρόταση γάμου στη Φαίη Ξυλά, αλλά εκείνη δεν το έπαιρνε στα σοβαρά και νόμιζε ότι της κάνει πλάκα...

Αυτό αποκάλυψε η ίδια, μιλώντας στον «Καφέ» με την Ελένη. «Νόμιζα πραγματικά ότι μου το λέει για πλάκα και δεν το έπαιρνα στα σοβαρά». Μέχρι που της έκανε πρόταση γάμου, μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης «ο Μπακαλόγατος», που τότε ανέβαινε στη Θεσσαλονίκη, ενώπιον εκατοντάδων θεατών, αφήνοντάς την με το στόμα ανοικτό. Τότε ήταν που από την αμηχανία της, είπε στον Κωνσταντίνο: «Ναι, δέχομαι την πρόταση γάμου. Άλλωστε, γιατί να την αρνηθώ; Πού θα βρω άλλωστε τέτοιο… θύμα;», ενώ πρόσθεσε ότι «Από αμηχανία το είπα, όχι γιατί το εννοούσα...».

«Α, καλά το θυμόμαστε ότι κάπως τον είχες χαρακτηρίσει… Εμείς, βέβαια, νομίζαμε ότι τον είπες… βλήμα και όχι θύμα!» της είπε η Ελένη, για να τη διορθώσει η πρωταγωνίστρια των «Μυστικών της Εδέμ» ότι τον αποκάλεσε θύμα και όχι βλήμα... Δηλαδή, αυτό το είπε για καλό τώρα;

Τι να το κάνεις, Φαίη μου... Γλώσσα λανθάνουσα... μη σου πούμε τι λέει... Η Φαίη μίλησε και για τον γάμο της, γενικότερα όμως.

«Ο γάμος δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω απαραίτητα, αλλά δεν ήταν κάτι που το φοβόμουνα κιόλας. Απλά, επειδή μέναμε ήδη πέντε χρόνια μαζί, για εμένα δεν θα άλλαζε κάτι, συνεπώς δεν είχα κάτι να φοβηθώ» είπε η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο καλύτερος τρόπος να ζεις» του Σάιμον Κάουαρντ.

Πηγή: Star

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags