Facebook Pixel Παίκτες έλειπαν από τον ΠΑΟΚ, η ψυχή του όχι!
Life
| 2011-01-29 18:07:00

Παίκτες έλειπαν από τον ΠΑΟΚ, η ψυχή του όχι!

Παίκτες έλειπαν από τον ΠΑΟΚ, η ψυχή του όχι!

Ο ΠΑΟΚ παρά τις απουσίες βασικών μελών του, κέρδισε τον Διομήδη μέσα στο Άργος με σκορ 27-29 και έγινε και πάλι φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Εξαιρετικός για άλλη μία φορά ο Κόμινεκ. Ψυχωμένη εμφάνιση από τον Αποστολίδη που έπαιξε για περισσότερο από 55 λεπτά! Απίστευτες διακοπές στον αγώνα για αστείους λόγους
Σχολιάστε

Άμυνα, Κόμινεκ και... τρέξιμο

Εκτός από κάποιες φάσεις στα τέλη του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερό του ημίχρονο στον τομέα της άμυνας. Οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη βρίσκονταν παντού. Προσπαθούσαν να κόψουν κάθε πάσα των γηπεδούχων και με σταθερή αξία τον Γιαν Κόμινεκ προβλημάτισαν πολύ τους παίκτες του Διομήδη. Στην επίθεση τα πράγματα δεν πήγαν άσχημα, αφού ο ΠΑΟΚ πήρε γκολ από τους παίκτες που "έπρεπε" να πάρει. Ο Μίτροβιτς επανήλθε στο σκοράρισμα, μετά το κακό παιχνίδι που έκανε με τον Δούκα, ο Σεβαστίδης έβαλε κάποια δύσκολα γκολ, ενώ ο Παναγιώτης Αποστολίδης έδειχνε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του σκοράροντας αρκετά γκολ.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να εκνευρίσουν τους "ασπρόμαυρους" με σκληρά μαρκαρίσματα, εκτός φάσης, αφού οι ίδιοι είχαν εκνευριστεί από την πολύ καλή άμυνα του ΠΑΟΚ. Με τα πολλά το ημίχρονο βρήκε τον "Δικέφαλο" να προηγείται με δύο γκολ διαφορά (14-16), ενώ θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα αν απέφευγε κάποια λάθη στην επίθεση.

Ακόμη καλύτερος!

Το δεύτερο ημίχρονο, αν και με 15 λεπτά καθυστέρηση, λόγω προβλήματος με το χρονόμετρο, ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων για τον ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" φόρεσε το κοστούμι του πρωταθλητή και μέσα σε 15 λεπτά ανέβασε τη διαφορά ακόμη και στα έξι γκολ (15-21). Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν ανήμποροι να αντιδράσουν, αφού η άμυνα του ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με τον επιθετικό και δημιουργικό οίστρο του Αποστολίδη... έσπαγε κόκαλα! Ακόμη, κι όταν οι διαιτητές έγιναν υπερβολικοί, αποβάλλοντας τον Μίτροβιτς, ακόμη κι όταν η κούραση έκανε την εμφάνισή της, ο ΠΑΟΚ δεν έχασε τη συγκέντρωσή του. Παίζοντας με ψυχή, έχοντας για οδηγούς τους Κόμινεκ και τον εκπληκτικό Παναγιώτη Αποστολίδη, και παίρνοντας γκολ από τους "τραυματίες" Κοκκώνη και Πετρίδη δεν άφησαν περιθώριο στους γηπεδούχους να σκεφτούν ότι μπορούν να τους πάρουν τη νίκη.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μία άνετη νίκη με σκορ 27-29, όχι μόνο απέναντι στον Διομήδη, αλλά τις διακοπές του αγώνα,(που διήρκεσε συνολικά δύο ώρες), αλλά και τις απουσίες βασικών μελών του.

Διομήδης Άργους: Χρυσόπουλος, Κρεμαστριώτης, Τζόρτζεβιτς, Γρηγοράκης, Μούγιος, Τάσκοβιτς 3, Γιόχανσον 1, Μάλλιος 2, Τρουπής 8, Πασσιάς, Τσούλος, Σαμαράς 4, Ντορντίγεβιτς 4, Δημητρούλιας, Ελευθερίου, Ζαραβίνας 3, Τσούλος

ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Γουργούμης, Παλάσκας 1, Σαουλίδης 2, Μίτροβιτς 4, Μαραγκός 2, Ιωαννίδης 3, Σεβαστίδης 7, Περβανάς, Πετρίδης 1, Αποστολίδης 7, Χατζηγιαννίδης, Κοκκώνης 2, Καράγγελος, Τσίλης.

ΠΗΓΗ: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags