Facebook Pixel Ξέρει πολύ καλά ο señor Manolo
Life
| 2011-01-30 05:16:00

Ξέρει πολύ καλά ο señor Manolo

Ξέρει πολύ καλά ο señor Manolo

Ο Νίκος Αγγελίδης γράφει για τη νίκη της ΑΕΚ στη Ξάνθη, τις αλχημείες του Μανόλο Χιμένεθ και τα σφυρίγματα του διαιτητή Γιάχου.

Ότι θέλει κάνει ο Μανόλο. Σταυροκοπιόντουσαν όλοι όταν είδαν την ενδεκάδα που παρέταξε. Εγώ γελούσα. Ξέρει ο Ισπανός. Και τελικά να που γίναμε και ομάδα εκτός έδρας. Από εκεί που βλέπαμε τις νίκες εκτός ΟΑΚΑ με το ματόκυαλο, τώρα μετράμε 4 σερί... Μην ρωτάτε να σας πω αν μου άρεσε η ομάδα.

Ναι μου άρεσε. Μου άρεσε πολύ.

Έπαιξε ακριβώς όπως έπρεπε να παίξει για να πάρει τη νίκη σε μια έδρα καταραμένη όπως είναι αυτή της Skoda. Στα πολύ θετικά του αγώνα το γκολ του Λεονάρντο ο οποίος φαίνεται να παίρνει μια ακόμη ευκαιρία αφού όπως λέει το ρεπορτάζ θα δοθεί δανεικός στην Λάρισα και δεν θα αποτελέσει αντάλλαγμα σε μια από τις τόσες προδιαγραφόμενες μεταγραφές που ακούμε τον τελευταίο καιρό. Άλλο ένα σημείο αναφοράς - και όχι μόνο - το πανέμορφο γκολ του Λύμπε αλλά και τα αποθέματα ψυχικής και σωματικής δύναμης που διαθέτει ο παίκτης - μέταλλο.

Τι άλλο;

Μα φυσικά ο ανεκδιήγητος διαιτητής κ. Γιάχος ο οποίος έπνιξε δυο πέναλτι μαρς.

Τόσο στο πρώτο ημίχρονο σε βάρος του Μίτσελ που πήγε να κερδίσει ομολογουμένως με έξυπνο τρόπο την εσχάτη των ποινών όσο και στην επανάληψη όταν δυο παίκτες της Ξάνθης έκαναν σάντουιτς τον Έντερ και ο κάμπριο - διαιτητής έβγαλε κίτρινη κάρτα στον παίκτη μας!

Άλλο αξιοσημείωτο φυσικά η θετικότατη πρεμιέρα του Μίτσελ που φάνηκε ότι ξέρει εκατό καντάρια μπάλα. Ακόμη να αναφερθώ και στην πρεμιέρα του 18χρονου Νικόλτση και στην επιμονή του Χιμένεθ να δουλέψει με πιτσιρικάδες κάτι το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα μας βγει στο μέλλον.

Δεν ξέρω αν το νέο ταλέντο που θα μας αναστατώσει σε λίγα χρόνια θα λέγεται Νικόλτσης ή Φροξυλιάς ή Καλαμιώτης ή Αμπντουραχμάνι πάντως είδαμε φέτος για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες κάποια δικά μας παιδιά να παίρνουν ευκαιρίες έστω και για λίγα λεπτά και να ζουν το όνειρο που αν το αντιμετωπίσουν σοβαρά θα τους βγάλει κάπου πολύ ψηλά...

Κλείνοντας να βγάλω το καπέλο στα ηρωικά μας ORIGINAL αδέρφια από τις ακριτικές πόλεις που άναψαν την σόμπα της καρδιάς μην αφήνοντας την ομάδα ούτε λεπτό μόνη. Όποιος δεν έχει γνωρίσει από κοντά την ORIGINAL Κομοτηνής δεν έχει δει τίποτα... Απολύτως τίποτα... Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί αδέρφια...

ΠΗΓΗ: aek-live.blogspot.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags