Facebook Pixel Τους έκλειναν το τηλέφωνο στη… μάπα
Life
| 2010-12-21 23:20:00

Τους έκλειναν το τηλέφωνο στη… μάπα

Τους έκλειναν το τηλέφωνο στη… μάπα

Η αγενέστατη συμπεριφορά των τριών Αράβων της ναυαρχίδας εταιρίας του ομίλου, που θέλει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΠΑΟΚ.

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για το θέμα που επικρατεί στον «Δικέφαλο» του Βορρά σχετικά με την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε όμιλο-κολοσσό από τη Μέση Ανατολή.

Το συγκεκριμένο θέμα όμως γεννά απορίες και φυσικά δημοσιογραφικές έρευνες προκειμένου να διαλευκανθεί μία τόσο σοβαρή υπόθεση. Ωστόσο, αρκετοί ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να πληροφορηθούνε για το τι μέλλει γενέσθαι εξαιτίας της συμπεριφοράς τριών Αράβων στελεχών της Crystregal της ναυαρχίδας εταιρίας της οποίας ηγείται ο Αλ Σαμάρι.

Όπως αναφέρει ο Περικλής Στέλλας στο άρθρο του στο «Goal» της Τρίτης, «τρία στελέχη ( Φαέζ, Ιμπραχίμ Αλ Σαμάρι και Ανιπαρίδης)της Crystregal της ναυαρχίδας εταιρίας της οποίας ηγείται ο Αλ Σαμάρι, με τα οποία προσπάθησα να επικοινωνήσω(όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι δημοσιογράφοι) ήταν αγενέστατοι, έκλειναν τα τηλέφωνα και ζητούσαν να μην τους ενοχλήσουμε ποτέ ξανά. Όταν υπάρχει ένα τέτοιο θέμα ούτε κρύβεσαι, ούτε υπεκφεύγεις. Το χειρίζεσαι διαφορετικά. Το επιτάσσει η διεθνής πρακτική τέτοιων υποθέσεων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο έγκριτος δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags