30/01/11 - 14:08

Σεξ με... κερκίδα!

Σε κοινή θέα έχει αποφασίσει να κάνει έρωτα εδώ και λίγο καιρό ένα ζευγάρι στην Πάτρα, με Αφγανούς μετανάστες να αναλαμβάνουν τον ρόλο του κοινού!

Σεξ με... κερκίδα!
38.527views 0shares

Πάρτι κάνει σχεδόν κάθε βράδυ μια ομάδα Αφγανών μεταναστών, απέναντι από πολυκατοικία που βρίσκεται σε δρόμο πίσω από την Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα. Ο λόγος; To θέαμα που απλόχερα τους προσφέρει ένα ζευγάρι που φαίνεται να αρέσκεται στο να απολαμβάνει τον έρωτά του σε κοινή θέα! Μόνο που εδώ και λίγο καιρό δεν είναι μόνο οι μετανάστες που ξέρουν γι' αυτούς αλλά και αρκετοί γείτονές τους!

Άλλωστε οι Αφγανοί στήνουν κερκίδα όταν τυγχάνει να πετυχαίνουν σε ερωτικές περιπτύξεις το ζευγάρι. Και το ανδρόγυνο νομίζει ότι τους κοιτούν μόνο οι μετανάστες, αλλά δεν έχουν καταλάβει πως έγιναν θέαμα και αντικείμενο πολλών συζητήσεων και σε γείτονές τους που διαμένουν σε πολυκατοικία που βρίσκεται διαγώνια απέναντι από τη δική τους.

Πρόκειται για ζευγάρι υπεράνω κάθε υποψίας, αφού και οι δύο είναι ηλικίας άνω των σαράντα, με σοβαρά επαγγελματικά πόστα ο καθένας τους. Στη συγκεκριμένη περιοχή διαμένουν τον τελευταίο χρόνο και το διαμέρισμά τους είναι στον πρώτο όροφο και σε σχετικά μικρή απόσταση από το έδαφος, ενώ εκτός αυτού, οι μπαλκονόπορτες είναι μεγάλες και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ακριβώς απέναντι υπάρχει ελεύθερος χώρος, η δυνατότητα να τους δει κανείς καθαρά και άνετα, είναι τεράστια.

Όπως λέει νεαρός γείτονας, ένα βράδυ κοιτούσε (χωρίς ο ίδιος να έχει γίνει αντιληπτός) το ζευγάρι να είναι μισόγυμνο και αγκαλιασμένο μπροστά στην μπαλκονόπορτα με τραβηγμένες τις κουρτίνες. Την ίδια ώρα περνούσε από το δρόμο μία παρέα μεταναστών. Σταμάτησαν κι άρχισαν να κοιτάζουν αλλά ούτε ο άνδρας, ούτε η γυναίκα απομακρύνθηκαν ή έκλεισαν τις κουρτίνες. Αντιθέτως συνέχισαν, ενώ όταν ένας από τους μετανάστες σφύριξε μες τη νύχτα, ο άνδρας του έκανε νόημα να σταματήσει δείχνοντας όμως ότι δεν τον ενοχλούσε καθόλου να κοιτάζει αυτός και οι ομοεθνείς του το τι έκανε με τη σύζυγό του! Από τότε λοιπόν τα περάσματα των μεταναστών από το συγκεκριμένο δρόμο άρχισαν να αυξάνουν. Δεν «συναντούσαν» πάντοτε το ζευγάρι, αλλά όποτε συνέβαινε αυτό, το θέαμα ήταν «πλούσιο»!

Πηγή: dete


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ