Facebook Pixel Στην εντατική, αλλά ακόμα ζωντανή
Life
| 2011-01-30 20:14:00

Στην εντατική, αλλά ακόμα ζωντανή

Στην εντατική, αλλά ακόμα ζωντανή

Η ΑΕΛ νίκησε 2-1 τον Πανσερραϊκό, παραμένει όμως κλινήρης, αφού με τους τρεις βαθμούς της νίκης δεν κατάφερε να εξέλθει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού! Από δύο γκολ σημείωσε ο Μετίν (44’, 53’) για τους γηπεδούχους, μείωσε ο Λεοζίνιο στο 78’ για τους Σερραίους.

Βαθμολογική ανάσα πήρε η ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι «βυσσινί» επιβλήθηκαν 2-1 των Σερραίων και ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς ωστόσο να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Λάρισα να ψάχνει από νωρίς το γκολ και θα τα είχε καταφέρει αν η απευθείας εκτέλεση του Μετίν στο 5’ δεν σταμάταγε στη συμβολή των δοκών του Ράντμαν. Ότι δεν κατάφερε ο Τούρκος στην αρχή του αγώνα, το κατάφερε στην εκπνοή του ημιχρόνου, εκμεταλλευόμενος την θαυμάσια ασσίστ του Μπλάζεκ από δεξιά.

Η επανάληψη ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού στο 53’ ο Μετίν εκτέλεσε για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα των «λιονταριών». Στη συνέχεια, οι Θεσσαλοί έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη, δεν διασφάλισαν το σκορ και έτσι στο 78’ λειτούργησε ο νόμος του ποδοσφαίρου με τον Λεοζίνιο να μειώνει σε 2-1.

Στο 88’ η ΑΕΛ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπλάζεκ, στα πέντε λεπτά που απέμειναν όμως μέχρι τη λήξη, τα «λιοντάρια» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και να φέρουν το ματς στα ίσια. Έτσι έμεινε το 2-1 ως τελικό σκορ.

Λάρισα (Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Ρομέου, Ταλ (46' Ρέντζας), Μετίν, Ταυλαρίδης, Μπλάζεκ, Κουζέν (76' Τσιμπάμπα), Σίμιτς, Αμπουμπακαρί (46' Ιγκλέσιας)

Πανσερραϊκός (Βούκοτιτς): Ράντμαν, Αμο, Κάστρο (Κις), Γεωργιάδης , Μπέλιτς, Παντελιάδης(46' Αλβάρεζ), Νταλέ, Μαβενέ, Παπάζογλου, Σίντιτς (69' Λεοζίνιο), Πάρκερ

 

Το φιλμ του αγώνα
 

93' ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

88' Αποβάλλεται ο Μπλάζεκ. Ο παίκτης της ΑΕΛ δέχτηκε κίτρινη κάρτα και επειδή συνέχιζε τις διαμαρτυρίες ο διαιτητής, Παππάς, το έδειξε και δεύτερη με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες. Αψυχολόγητη η ενέργεια του Μπλάζεκ την ώρα που η ομάδα του προηγείται...

79' Άλλη μία χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Μετίν να αστοχεί απέναντι από τον Ράντμαν!

78' Γκολ για τις Σέρρες! Ο Λεοζίνιο με ωραίο σουτ εντός της περιοχής έστειλε τη μπάλα στο "γάμα" του Τσοντοφάλσκι για το 2-1.

72' Τετ α τετ του Κουζέν με τον Ράντμαν, ο τερματοφύλακας των "λιονταριών" απέκρουσε με το αριστερό πόδι.

63' Απίστευτη ευκαιρία έχασε η ΑΕΛ για το 3-0! Ο Μετίν βγήκε τετ α τετ με τον Ραντμαν, ο τερματοφύλακας των Σερρών όμως έδιωξε σε κόρνερ.

54' Γκολ για την ΑΕΛ! Ύστερα από σέντρα του Κουζέν από αριστερά, ο Μετίν τσίμπησε τη μπάλα στην καρδιά της περιοχής και με πλασέστην κίνηση έγραψε το 2-0.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους

45+2' Τέλος πρώτου ημιχρόνου: Κλειστό ματς στο AEL FC ARENA με την ΑΕΛ να έχει μια υποτυπώδη κυριαρχία και κάποιες λιγοστές ευκαιρίες. Μία από αυτές εκμεταλλεύτηκε στο 44' ο Μετίν και έγραψε το 1-0, στην πρώτη οργανωμένη επιθετική προσπάθεια των "βυσσινί".

44' Γκολ για την ΑΕΛ: Ύστερα από ασσίστ του Μπλάζεκ από δεξιά, ο Μετίν με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ράντμαν!

5' Δοκάρι ο Μετίν ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

1' Έναρξη αγώνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags