Facebook Pixel Και ο Ολυμπιακός, τον… χαβά του!
Life
| 2011-01-31 00:10:00

Και ο Ολυμπιακός, τον… χαβά του!

Και ο Ολυμπιακός, τον… χαβά του!

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για την 8η νίκη του Ολυμπιακού στην επαρχία και συμπεραίνει ότι οι αριθμοί των «ερυθρόλευκων» στην περιφέρεια μπορούν να του δώσουν το πρωτάθλημα.

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην επαρχία ολοκληρώθηκαν, με το παιχνίδι του Βόλου! Οι Πειραιώτες συγκέντρωσαν 24 βαθμούς σε αυτά τα οχτώ παιχνίδια, που σημαίνει ότι κέρδισαν παντού…

Το ματς με τον συνονόματό τους, ήταν το πιο περίεργο. Γιατί πολύ απλά, τόσο ο Βαλβέρδε όσο και οι παίκτες του γνώριζαν, ότι αυτή την φορά, θα έβρισκαν μια ομάδα που δεν ταμπουρώνεται, δεν ακολουθεί σκοπιμότητες, παίζει μπαλίτσα και προσπαθεί αν μη τι άλλο να απλώσει τις γραμμές της και να κυνηγήσει τους βαθμούς.

Η αλήθεια είναι, ότι στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός (του Πειραιά), κατάφερε να μπλοκάρει τα πάντα. Επέβαλλε τον ρυθμό του, τα δυο στόπερ του δεν ανησύχησαν, ο έρμος ο Μπρέσκα, δεν μπορούσε να κάνει όλα αυτά που έπραξε απέναντι στην ΑΕΚ και από ‘κει και πέρα, ήταν θέμα επιθετικών αντιδράσεων και εμπνεύσεων για το αν η ομάδα του λιμανιού σκοράρει. Και το πέτυχε με ένα υπέροχο τέρμα.

Ο Ριέρα έβγαλε δείγμα του ταλέντου του, ο Φουστέρ στην ίδια φάση, απέδειξε πως όση λάσπη κι αν τρώει, είναι αδύνατον να «κολλήσει» πάνω του και… 0- 1, τόσο απλά, τόσο όμορφα, τόσο επαγγελματικά. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, όμως είναι αλήθεια, πως οι φιλοξενούμενοι, μπορούσαν να βάλουν κι άλλα γκολ. Ο Φουστέρ πρώτα απ’ όλα, είχε ευκαιρίες να αυξήσει τα προσωπικά του τέρματα.

Ο Τζιμπούρ στην πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα (που ήταν κατ’ ανάγκη μπλε) μπορούσε να σκοράρει, ενώ υπήρξαν και άλλες ευκαιρίες ακόμη και σε… δεύτερο χρόνο(που λένε και στο βόλεϊ) για να σκοράρει ο Ολυμπιακός. Δεν σταμάτησε ο Βόλος να ακολουθεί το στυλ του, είχε κάποιες απουσίες που θα στοίχιζαν σε αυτό το 90λεπτο, αλλά είναι αλήθεια, ότι το ματς το οδήγησαν οι Πειραιώτες εκεί που ήθελαν, αφού και διαφορά δυναμικότητας υπάρχει , αλλά και ποιότητας.

Ο Ριέρα (που ακούει πολλά), έκανε ώριμο παιχνίδι και έφυγε τραυματίας. Εξαιρετικός για άλλη μια φορά ο Φουστέρ. Εντάξει, το ότι θα αποκτηθεί αριστερό μπακ το καλοκαίρι από τον Βαλβέρδε να το έχετε σίγουρο κι ας παίζουν σε όλα τα ματς και ο Μπράβο, αλλά και ο Χολέμπας(μπαίνει πάντα χαφ). Ο Ιμπαγάσα, δεν έκανε σε μεγάλο βαθμό τα… δικά του, ο Μοντεστό έχει πάρει τον αέρα στην θέση του "κόφτη" , ενώ ο Μιραλάς συνέχισε να κινείται μακριά από αυτό που μας συνήθισε Νοέμβρη και Δεκέμβρη.

Οχτώ νίκες λοιπόν σε ισάριθμα... επαρχικά ματς και τέρματα 12- 0. Αυτοί οι αριθμοί δίνουν πρωταθλήματα για έναν Ολυμπιακό, που τώρα πρέπει να πάει να τα βγάλει πέρα στην Τούμπα για το κύπελλο…

ΠΗΓΗ: sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags