Facebook Pixel «Κράτα μικρό καλάθι…»
Life
| 2011-01-31 22:52:00

«Κράτα μικρό καλάθι…»

«Κράτα μικρό καλάθι…»

Ρε παιδιά… λύσσα έχουν πάθει τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ με την αγωνιστική κατάσταση του Ματέος. Ακόμα δεν έχει παίξει σε επίσημο αγώνα και τον έχουν βγάλει παιχταρά και μάλιστα οι συμπαίκτες του έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Ισπανός σέντερ μπακ από πλευρά φυσικής κατάστασης είναι πολύ καλός, διαθέτει τρομερή τεχνική κατάρτιση και λόγω σωματικών χαρακτηριστικών, έχει μία ευχέρεια στο ψηλό παιχνίδι.

Ως εδώ καλά!

Ωστόσο, ακόμα δεν τον έχουν δει τα ματάκια μας, να αγωνίζεται και αμέσως άρχισαν να ακούγονται διάφορα ότι είναι παιχταράς. Το ίδιο συνέβη και με τον Μπαχά. Οκ, αν είναι, θα πρέπει να το αποδείξουν μέσα στο χορτάρι και δη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (και όχι μόνο), εφόσον κληθούν στην αποστολή.

Γιατί στην ΑΕΚ έχουν καταφτάσει πολλοί παίκτες στο παρελθόν ως παιχταράδες, όταν τους είδαμε όμως φρίξανε τα ματάκια μας. Σίγουρα ο Ματέος έχει καλές συστάσεις λόγω Μουρίνιο, αυτό όμως δεν πιστοποιεί τις ικανότητές του.

Από παλτά χόρτασαν όλα αυτά τα χρόνια οι «κιτρινόμαυροι». Γι’ αυτό εδώ ταιριάζει... γάντι η ρήση του θυμόσοφου λαού, «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι».

Ελπίζουμε να διαψευστούμε ...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags