Facebook Pixel Η ελληνίδα Πάτυ και το Καρουζέλ!
Life
| 2011-02-01 14:03:00

Η ελληνίδα Πάτυ και το Καρουζέλ!

Η ελληνίδα Πάτυ και το Καρουζέλ!

Η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα αποκάλυψε πως έχει προτείνει στα κανάλια να γυρισθεί ελληνικό σήριαλ, το οποίο θα είναι παρόμοιο με την Πάτυ και θα έχει πρωταγωνιστές παιδιά…
 

Η σεναριογράφος της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Σπίτι μου σπιτάκι μου», έκανε δηλώσεις στο «TV Zapping» και τόνισε πως εμείς μπορούμε να κάνουμε καλύτερες σειρές από αυτές που αγοράζουν τα κανάλια από το εξωτερικό.

Μεγαλύτερη δηλαδή επιτυχία από την Πάτυ και το Καρουζέλ; «Έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε καλύτερα πράγματα από τους Τούρκους αρκεί τα κανάλια να δείξουν εμπιστοσύνη στους Έλληνες δημιουργούς και να προχωρήσουν σε γενναίες αποφάσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχω εδώ και πολύ καιρό έχω καταθέσει μία πρόταση στα κανάλια για την δημιουργία ενός σίριαλ με πρωταγωνιστές παιδιά του σχολείου και θέμα εφάμιλλο της Patty προσαρμοσμένο όμως στην ελληνική πραγματικότητα. Φυσικά θα έχει χορό και τραγούδι αλλά και καθημερινά προβλήματα ενώ ένας από τα βασικά θέματα θα είναι η συμβίωση των αλλοδαπών μαθητών με τους Έλληνες».

Η Ρίγγα επεσήμανε στη συνέχεια ότι: «Και τι κάνουν (σ.σ.: τα κανάλια); Τούς δύσκολους! Θέλουν να παίρνουν τα πάντα έτοιμα και αφήνουν τους Έλληνες χωρίς δουλειά…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags