Facebook Pixel Ψώνισε σαν σταρ!
Life
| 2011-02-01 17:12:00

Ψώνισε σαν σταρ!

Ψώνισε σαν σταρ!

Επτά διάσημες κυρίες μας δίνουν τις συμβουλές τους για τις εκπτώσεις. Πώς να ξοδέψουμε σωστά τα χρήματά μας χωρίς σπατάλες...

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι μια καλή ευκαιρία για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα. Το μυστικό για μια καλή αγορά είναι πάνω από όλα η έρευνα.

Πολλές είναι οι διάσημες κυρίες που περιμένουν για να κάνουν καλές και συμφέρουσες αγορές. Για δούμε λοιπόν τι λένε για τις εκπτώσεις επτά κυρίες της εγχώριας show biz:

Σίσσυ Φειδά: Για μένα οι εκπτώσεις εξυπηρετούν δύο σκοπούς: ή να αγοράσω ιδιαίτερα και trendy κομμάτια σε καλή τιμή και ας φορεθούν μόνο μία σεζόν ή να αγοράσω κλασικά ρούχα και αξεσουάρ σε super τιμές.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αγοράζω πράγματα χρήσιμα που θα παίξουν το ρόλο του μπαλαντέρ σε πολλά outfits, όπως μαύρα παντελόνια και jeans.

Δούκισσα Νομικού: Στις εκπτώσεις, προσέχω να αναγράφεται η αρχική τιμή του προϊόντος αλλά και η τιμή μετά την έκπτωση. Προσπαθώ να μη παρασύρομαι από τις τιμές και φροντίζω να αγοράζω κάτι που χρειάζομαι και μου αρέσει πραγματικά.

Μαρία Κορινθίου: Προσέχω να αγοράζω μόνο πράγματα που έχω πραγματικά ανάγκη.

Νάντια Μπουλέ: Εκμεταλλεύομαι τις καλές τιμές που είναι προσιτές και στοχεύω σε είδη που θα αγόραζα στην αρχική τιμή τους. Επίσης επενδύω σε διαχρονικά κομμάτια και σε κλασικά χρώματα.

Κατερίνα Καινούργιου: Αγοράζω κομμάτια που θα μείνουν και στις επόμενες σεζόν όπως καλές και μεγάλες τσάντες που μπορείς να τις βρεις ακόμα και με -50%.

Φαίη Σκορδά: Αγοράζω πάντα κομμάτια κλασικά όπως παλτό, τσάντες και μπουφάν, έχοντας στο μυαλό μου πάντα τι μου λείπει πραγματικά.

Πηγή: stylista.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags