Facebook Pixel Αλεξανδρής:«Η ομάδα βρίσκει το ρυθμό»
Life
| 2011-12-17 21:08:00

Αλεξανδρής:«Η ομάδα βρίσκει το ρυθμό»

Αλεξανδρής:«Η ομάδα βρίσκει το ρυθμό»

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, δεν έκρυψε την ευχαρίστηση του με την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ηλισιακό, αλλά και την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Αρχικά ο προπονητής του Άρη είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα βρίσκει το ρυθμό της και μπορεί να έχει διάρκεια από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είχαμε την δυνατότητα να μοιράσουμε τον χρόνο στα παιδιά και να νικήσουμε μια αξιοπρεπή και οργανωμένη ομάδα. Λειτουργούμε σαν ομάδα και είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο».

Για τον κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο ο 60χρονος τεχνικός συμπλήρωσε: «Να ευχαριστήσω τον κόσμο που σιγά, σιγά να δείχνει να πιστεύει την ομάδα και η συμπαράσταση του σήμερα ήταν πολύ δυνατή. Τον θέλουμε και την Τρίτη γιατί ο ΑΡΗΣ πρέπει να έχει Ευρωπαϊκή παρουσία και πρέπει να την έχουμε όλοι μας».

Ενώ για τις βλέψεις της ομάδας του στο Eurocup και τον αγώνα με τη Ρουντούπις τόνισε: «Έχουμε τις φιλοδοξίες μας. Θα αντιμετωπίσουμε βέβαια μεγαθήρια αν περάσουμε στην επόμενη φάση και εκεί θα μετρήσουμε τις δυνατότητες μας. Είναι κίνητρο για τους παίκτες να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Όταν τα δώσεις όλα και σταθείς με αξιοπρέπεια, πάλι θα είναι επιτυχία»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags