Facebook Pixel Μου ξανάρχονται ένα ένα... (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-12-21 12:30:00

Μου ξανάρχονται ένα ένα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Μου ξανάρχονται ένα ένα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτοι ήμασταν, αυτοί είμαστε και αυτοί θα 'μαστε. Με αφορμή την επίθεση στον Καλόπουλο, ο "σκύλος" σας θυμίζει μερικές παρόμοιες στιγμές που δόξασαν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τρία ανεκτίμητα βίντεο από τις πιο ...χρυσές σελίδες των γηπέδων μας.

Χάλασε ο κόσμος επειδή 50 κουκουλοφόροι μπήκαν στο γήπεδο και απλά πλησίασαν τον Καλόπουλο. Ή επειδή κάποιος ευσυνείδητος πολίτης προσπάθησε να δανείσει το ποδήλατό του στον αστυνομικό για να κυνηγήσει τους ταραξίες. Μα, πόσο εύκολα ξεχνάμε...

Ούτε καν στο Top 20 του ποδοσφαίρου μας δεν μπάινει το χθεσινό σκηνικό. Η αλήθεια είναι ότι η προσπάθεια έγινε, αλλά το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τους "εμπνευστές" της. Ούτε αυτούς που επανέφεραν τον Καλόπουλο στην ενεργό δράση, ούτε αυτούς που του επιτέθηκαν.

Διότι χωρίς μπουνιές, κλωτσιές, αίματα και σκισμένα ρούχα, χωρίς παράγοντες σε πρωταγωνιστικούς ρόλους και χωρίς τη συμμετοχή παικτών και προπονητών στο έργο, ιστορία δεν γράφεται... Είναι πολύ ψηλά ο πήχης πλέον.

Τα ελληνικά γήπεδα έχουν να θυμούνται πολύ πιο ένδοξες στιγμές. Οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν προβεί σε απείρως πιο υπερήφανες πράξεις. Οι Έλληνες διαιτητές έχουν γράψει ασύγκρητα ομορφότερες ιστορίες στα φύλλα αγώνων. Οι top class Έλληνες παράγοντες (εμφανής η απουσία τους στη χθεσινή παράσταση) έχουν διδάξει το ήθος τους με πολύ πιο εμφατικό τρόπο.

Για να θυμόνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι λοιπόν, σας παρούσιάζουμε μια τριλογία από τα best of του αθλήματος που όλοι σ' αυτή τη χώρα λατρεύουμε, αλλά έχουμε μια δισκολία στο πώς να το δείχνουμε. Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ, Λεωφόρος. Ή αλλιώς Ναούμ, Μπάκας, Ευθυμιάδης.

Απόλαυστε υπερπαραγωγές, όχι αστεία...

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags