Facebook Pixel Το κακό με τον Καλόπουλο
Life
| 2011-12-21 15:30:00

Το κακό με τον Καλόπουλο

Το κακό με τον Καλόπουλο

Δεν είδαν τα σημάδια για Καλόπουλο η ΕΠΟ και η ΚΕΔ… "Με ξάφνιασε το περιστατικό", δήλωσε ο ίδιος Καλόπουλος για το ντου που του έκαναν 30-40 κουκουλοφόροι. Γιατί ξαφνιάστηκε, όμως;

Δεν περίμενε, δηλαδή, ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις;

Φυσικά, τέτοια πράγματα είναι καταδικαστέα και ντροπιαστικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την κοινωνία. Αυτοί που έκαναν την επίθεση στον Καλόπουλο πρέπει να βρεθούν από τις αρμόδιες αρχές και να τιμωρηθούν. Δεν το συζητάμε καν αυτό.

Η βία είναι απαράδεκτη σε οτιδήποτε και προς οποιονδήποτε. Εμείς άλλο λέμε, όμως. Ότι υπήρχαν τα σημάδια και οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να τα έχουν αξιολογήσει σωστά.

Κανείς, δηλαδή δεν περίμενε ότι ο Καλόπουλος θα γίνει στόχος; Υποτίθεται ότι η ΕΠΟ, η ΚΕΔ και ο ίδιος θέλανε την επιστροφή του, για να σφυρίξει μερικά ματς, έτσι ώστε να αποσυρθεί κι επίσημα.

Ο Πιλάβιος, όμως, ο Βασσάρας, αλλά και ο ίδιος ο Καλόπουλος, θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένοι για αντιδράσεις, αφού το κλίμα εναντίον του διαιτητή είναι τρομερά βαρύ μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των στημένων και όσα γίνανε πέρυσι. Και ειδικά όταν στην χώρα μας τα περιστατικά βίας απέναντι σε διαιτητές, ακόμα και στα σπίτια ή μαγαζιά τους, είναι πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια.

Η ανόητη απόφαση επιστροφής του Καλόπουλου στα γήπεδα θα έπρεπε είτε να έχει αποφευχθεί εξ΄ αρχής, είτε να έχει συνοδευτεί με άλλα μέτρα ασφαλείας.

Όπως, για παράδειγμα, ο Καλόπουλος την ώρα που σφυρίζει στο γήπεδο να έχει δίπλα του κάνα, δυο, τρείς ΜΑΤατζήδες να τον φυλάνε. Κι επειδή κάτι τέτοιο θα ήταν ακόμα πιο ανόητο, μήπως τότε δεν θα έπρεπε καν να επιστρέψει ο Καλόπουλος;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags