02/02/11 - 13:06

Την «απήγαγε» ο εραστής της!

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης βρίσκεται 26χρονη γυναίκα που… ενημέρωσε τον άντρα της ότι την έχουν απαγάγει, ενώ ήταν με τον εραστή της σε ταξιδάκι!

Την «απήγαγε» ο εραστής της!
39.465views 0shares

Με την κατηγορία ότι σκηνοθέτησε την απαγωγή της, προκειμένου να δικαιολογήσει στον απατημένο σύζυγό της την απουσία της από το σπίτι, 26χρονη γυναίκα κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Όπως αποκαλύφθηκε, η νεαρή στα τέλη του περασμένου μήνα, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, κρυφά, μαζί με τον 30χρονο φίλο της και στη συνέχεια το παράνομο ζευγάρι βρήκε καταφύγιο στην περιοχή Λιβαδιάς, στη Βοιωτία.

Για να δικαιολογήσει την απουσία της, στις 29 Ιανουαρίου, έστειλε στον 34χρονο σύζυγό της γραπτό μήνυμα, στο κινητό του τηλέφωνο, ενημερώνοντάς τον ότι δήθεν είχε πέσει στα χέρια αδίστακτων απαγωγέων. Μάλιστα, του ζητούσε να συγκεντρώσει 80.000 ευρώ και να τα παραδώσει άμεσα στους υποτιθέμενους απαγωγείς για να την απελευθερώσουν.

Ο 34χρονος πήγε σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης σε κατάσταση απόγνωσης και κατήγγειλε το γεγονός, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό των απαγωγέων.

Τελικά, την Τρίτη, αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν την 26χρονη, μαζί με τον επίσης νεαρό σύντροφό της, στην ευρύτερη περιοχή Λιβαδιάς.

Στην ανάκριση, η νεαρή έπεσε σε αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενη για απόπειρα εκβίασης και για άσκοπη κινητοποίηση αρχής.

Πάντως, ο 30χρονος άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι η νεαρή δεν τον ενημέρωσε ότι είναι παντρεμένη, αλλά ούτε και για την απαγωγή που σκηνοθέτησε για να βρεθεί κοντά του.

Πηγή: tanea.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ