Facebook Pixel «Το βλέπω σοβαρά με την Ζέτα»! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-02 13:30:00

«Το βλέπω σοβαρά με την Ζέτα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το βλέπω σοβαρά με την Ζέτα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είμαστε μάρτυρες ενός μεγάλου έρωτα! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε ανοιχτά για τη Ζέτα Μακρυπούλια στην απονομή του πλατινένιου δίσκου του και ευχήθηκε να είναι για πάντα μαζί...
 

Μπορεί η Ζέτα να έλειπε από το πλευρό του αγαπημένου της, όμως, ο τραγουδιστής δεν την ξέχασε. Μίλησε ανοιχτά στους δημοσιογράφους για τη σχέση τους και ευχήθηκε ο έρωτάς τους να κρατήσει για πάντα!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» χωρίς καθόλου φόβο: «Η Ζέτα ήθελε πολύ να είναι εδώ αλλά είχε κάτι πολύ σημαντικό και δεν τα κατάφερε».

Σε ερώτηση αν βλέπει σοβαρά τη σχέση του με τη Ζέτα, είπε: «Ένας άνθρωπος έρχεται στη ζωή σου και αλλάζει εντελώς την κοσμοθεωρία σου! Το βλέπω σοβαρά! Εύχομαι να κρατήσει για πολύ ακόμα. Εύχομαι η Ζέτα να είναι το τυχερό της ζωής μου και να φέρει όλα τα καλά!».

Φυσικά, η ερώτηση του δημοσιογράφου (αν είναι μαζί με τη Ζέτα) δεν δυσκόλεψε καθόλου τον Χατζηγιάννη και αρκέστηκε να πει ότι είναι ολοφάνερο και ότι δεν του έχει τύχει ξανά στην ζωή του ένας τόσο μεγάλος έρωτας…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags