Facebook Pixel 320 χιλιάρικα μας στοίχησαν τα μέτρα ασφαλείας!
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-02 18:34:00

320 χιλιάρικα μας στοίχησαν τα μέτρα ασφαλείας!

320 χιλιάρικα μας στοίχησαν τα μέτρα ασφαλείας!

Το ελληνικό κράτος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη μας για την περιφρούρηση της Τούμπας στον επαναληπτικό του Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός! Πιο φτηνά θα μας ερχόταν αν ήταν γεμάτο το γήπεδο!

Είναι αστεία τελικά αυτά που συμβαίνουν στο Ελλαδιστάν! Η Τούμπα στη ρεβάνς των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού θα είναι άδεια, λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων, ωστόσο, η επιχείρηση της αστυνομίας για τη διασφάλιση της τάξης είναι ακριβότερη απ’ ότι θα ήταν αν το γήπεδο είχε φιλάθλους!

Και αυτό γιατί όλες οι αστυνομικές δυνάμεις της συμπρωτεύουσας είναι επί ποδός... πολέμου, αλλά επειδή είναι πολύ λίγες, επιστρατεύτηκαν και όργανα της τάξης από την Αθήνα!

Μάλιστα πάνω από την περιοχή της Τούμπας πετάει και ελικόπτερο, το οποίο ελέγχει το χώρο από αέρος και δίνει σήμα στις υπόλοιπες δυνάμεις σε περίπτωση που συμβεί κάτι απρόοπτο.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι το ελικόπτερο της αστυνομίας έχει να κάνει πτήσεις από την Σύνοδο Κορυφής στην Χαλκιδική! Ακόμα και κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, όταν έρχεται στην Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός με την παρουσία 1.700 αστυνομικών, υπάρχουν λιγότερα μέτρα ασφαλείας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags