Facebook Pixel «Ανώτερος και αδικημένος»
Life
| 2011-02-03 00:59:00

«Ανώτερος και αδικημένος»

«Ανώτερος και αδικημένος»

Αιχμές κατά της δαιτησίας άφησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ.

Ο προπονητής των «πρασίνων» έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του, αλλά δεν μπόρεσε να χωνέψει ότι οι διαιτητικές αποφάσεις έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα το οποίο έθεσε εκτός Κυπέλλου το «τριφύλλι».

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον εξαιρετικό αγώνα που έκαναν και τη νίκη που πέτυχαν. Εγώ είμαι λίγους μήνες στην Ελλάδα, αλλά ξέρω πως αύριο κλείνει 103 χρόνια ιστορίας και γι’ αυτό αξίζει περισσότερο σεβασμό. Από τη στιγμή που το σκορ ήταν 3-1, είδα κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο ποδόσφαιρο και δεν δείχνει καθόλου την αθλητική αλήθεια και δεν τιμά τη διαιτησία. Δεν είδα στη ζωή μου ποτέ να αποβάλλεται από τον αγώνα ένας παίκτης τη στιγμή που ψάχνει σε ποιον θα στείλει την μπάλα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά είδαμε πολλά φάουλ, είδαμε πολλά να συμβαίνουν πέραν των επτά λεπτών των καθυστερήσεων. Ο διαιτητής δεν σεβάστηκε τις καθυστερήσεις. Μετά το γκολ της ΑΕΚ, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο διάφορα άτομα και ουσιαστικά ο αγώνας τελείωσε χωρίς ο διαιτητής να έχει σφυρίξει τη λήξη του. Όταν δίνεται πρόσθετος χρόνος περισσότερο από τρία λεπτά, ο αγώνας πρέπει να τελειώνει σύμφωνα με το χρονικό διάστημα που έχει οριστεί. Θέλω να σας υπενθυμίσω πως το γκολ της ΑΕΚ επιτεύχθηκε κοντά στα οκτώ λεπτά», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και στους δύο αγώνες. Το σημερινό ματς θα μπορούσε να είχε τελείωσε με δική μας πρόκριση. Όμως αυτό δεν επετεύχθη με βάση τους αθλητικούς κανονισμούς. Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Πιστεύω πως θα έπρεπε να είχε έναν διαιτητή που θα είχε τις ικανότητες να το κάνει. Αυτά που είδα σήμερα είναι ντροπή. Ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει την ομάδα να χάνει την πρόκριση με αυτόν τον τρόπο. Μπορείτε να κάνετε τα σχόλιά σας με τον τρόπο που ξέρετε».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags