Facebook Pixel Γλώσσα που κόκαλα δεν έχει…
Life
| 2011-02-03 14:50:00

Γλώσσα που κόκαλα δεν έχει…

Γλώσσα που κόκαλα δεν έχει…

…και κόκαλα τσακίζει! Με αφορμή τη δήλωση του Σισέ μετά το χθεσινό ντέρμπι, διαβάστε μερικές από τις κορυφαίες ατάκες που έχουν ακουστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από τα cazzo του Μαλεζάνι, στους χεσμένους του Ζήκου…

Ο επαναστάτης και ο «πληρωμένος»!

Όταν ο διαιτητής είχε σφυρίξει τη λήξη του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πολλοί περίμεναν την αντίδραση του ΠΑΟΚ. Ειδικότερα κάποιων ποδοσφαιριστών που είχαν δείξει ξανά στο παρελθόν το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα τους και τον σχετικό αυθορμητισμό στις δηλώσεις τους. Πολλοί μίλησαν, ωστόσο η δήλωση που έκανε τη διαφορά ήρθε μία εβδομάδα αργότερα, κατόπιν της ήττας από την ΑΕΚ. Ο Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη, με τρόπο που προκάλεσε την απολογία του ένα μήνα μετά και την τιμωρία του με έγγραφη επίπληξη δύο μήνες μετά την απολογία.

«Ο διαιτητής του προηγούμενου αγώνα ουσιαστικά μας έκοψε την όρεξη. Την περσινή χρονιά, έστειλαν τον διαιτητή που σφύριξε το σημερινό παιχνίδι για να μας σκοτώσουν και φέτος στέλνουν αυτόν που σφύριξε στον αγώνα με τον Άρη. Στον προηγούμενο αγώνα δεν λέω ότι παίξαμε καλά. Ωστόσο, όταν ο διαιτητής σού καταλογίζει κίτρινη κάρτα, χωρίς μάλιστα να είχες κάνει φάουλ, καταλαβαίνεις πολλά. Αυτές οι περιπτώσεις σε κάνουν να νιώθεις πόσα λεφτά τού έχουν δώσει κι αυτό το λέω μεταφορικά».

Ο «χεσμένος» του Καραϊσκάκη!

Το παιχνίδι στο Φάληρο έχει μόλις ολοκληρωθεί. Η ΑΕΚ θα φύγει ηττημένη με 1-0, με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να σκοράρει στο 83’ και ο Άκης Ζήκος θα σοκάρει με τη δήλωση που θα κάνει λίγο μετά το τέλος του αγώνα. «Έχω ακούσει και χειρότερα στην τηλεόραση και θα ήθελα να ζητήσω εξαρχής συγγνώμη γι’ αυτό που θα πω. Δεν καταλαβαίνω, ενώ δεν υπάρχει δόλος και δεν είναι κακοπροαίρετοι, γιατί τόσο οι διαιτητές, όσο και οι βοηθοί τους παίζουν σαν χεσμένοι στο Καραϊσκάκη; Επαναλαμβάνω ότι χάσαμε δίκαια σήμερα. Όμως, ιδιαίτερα στο Καραϊσκάκη οι ρέφερι και με άλλες ομάδες παίζουν φοβισμένα. Δεν το έχω δει πουθενά αυτό! Γιατί υπάρχει αυτή η συγκεκριμένη συμπεριφορά;»

Ο Έλληνας μέσος θα κληθεί σε απολογία από την ΕΠΟ και θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό δύο αγώνων με ένα μήνα καθυστέρηση για όσα είπε εκείνο το βράδυ του Δεκεμβρίου.

Ο «cazzo» Μαλεζάνι!

Ο Γιώργος Μητσικώστας δεν έχει πλέον εκπομπή στην τηλεόραση, ώστε να μιμηθεί τον Τζιμπρίλ Σισέ! Εκείνη την εποχή όμως ήταν στα φόρτε του, και ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι είχε γίνει το αγαπημένο του σκετς! Ο Ιταλός τεχνικός με τον εκρηκτικό χαρακτήρα είχε δώσει μια αξέχαστη… παράσταση στις 11 Δεκεμβρίου του 2005, λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή. (σ.σ. 2-2). Η λέξη «cazzo» ακούστηκε κοντά στις τριάντα φορές χωρίς να μεταφραστεί, ωστόσο ο αθλητικός δικαστής τον κάλεσε και κατόπιν απολογίας τον τιμώρησε με έγγραφη επίπληξη.

«Εγώ την αγαπώ αυτή την ομάδα. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ομάδων, που χρειάστηκαν χρόνο για να φτάσουν στο δρόμο τους. Γιατί πρέπει πάντα να βρίσκεται έναν υπεύθυνο; Μέσα σε 12 χρόνια, 25 προπονητές το βρίσκετε λογικό; Πάντα ο προπονητής φταίει; Είναι ντροπή να φέρεστε έτσι, δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο. Είναι ζούγκλα. Γιατί να γελάτε τη στιγμή που μιλάω; Θέλω σεβασμό. Με ενοχλεί η ειρωνεία σας».

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags