03/02/11 - 15:30

Τραγικό φινάλε στο «Νησί»

Δεν θα έχει «happy end» η τηλεοπτική σειρά του Mega, το «Νησί», το οποίο είναι βασισμένο στο μπεστ σέλερ της Βικτόριας Χίσλοπ.

Τραγικό φινάλε στο «Νησί»
51.683views 0shares

Όπως διαβάζουμε στο «tvnea», o Ανδρέας σκοτώνει την Άννα γιατί μαθαίνει ότι πήγε με τον ξάδερφο του.

Τόσα χρόνια δεν μιλούσε κανείς, για την Άννα. Μόνο κουτσομπολιά και φήμες που κανείς δεν μπορούσε να τις φωνάξει γιατί ήταν παντρεμένη με τον πιο δυνατό και πλούσιο άνδρα της Κρήτης. Άργησε πολύ να κάνει παιδί και οι φήμες οργίασαν. Όταν ήρθε ο ξάδερφος Μανόλης … κατάφερε να μείνει έγκυος, από εκεί που κανείς δεν το περίμενε.

Ο Ανδρέας ο άντρας της δεν ήταν χαζός, άκουγε και τα σχόλια γύρω του αλλά περίμενε πάντα την κατάλληλη στιγμή για να το φανερώσει. Και αυτή η στιγμή ήρθε, όταν ανακάλυψε στο κρεβάτι του ένα κόσμημα της Άννας που εκείνη ποτέ δεν συνήθιζε να φοράει. Της το αποκάλυψε, το ήξερα της είπε. Εκείνη γελούσε και ταυτόχρονα γέλαγε γεμάτη ειρωνεία και σκέψη που μπορούσε να τρελάνει και τον πιο ήρεμο άνθρωπο.

Η κακιά στιγμή δεν άργησε να έρθει. Λίγο πριν φτάσουν στην γιορτή έβγαλε το όπλο του και την πυροβόλησε. Ο Γιώργης έκλαιγε πάνω από το παγωμένο της κορμί και αναρωτιόταν γιατί; Η Μαρία ήξερε το γιατί αλλά δεν θα τολμούσε ποτέ να του το πει. Τραγικές φιγούρες ο πατέρας, η αδελφή το μικρό μωρό που περίμενε και αναζητούσε την μάνα του, και όλο το χωριό που ήξερε το γιατί και δεν μιλούσε....

Ό Ανδρέας οδηγήθηκε στην φυλακή, και το παιδί τους συνέχιζε να μεγαλώνει με την γιαγιά και τον παππού. Τα χρόνια περνούσαν και Ο γιατρός σκεφτόταν την Μαρία, εκείνο το τραγικό βράδυ που πήρε το ναι από τα χείλη της αλλά που πότε δεν κατάφερε να κάνει δικιά του. Το αποφάσισε όμως και πήρε μετάθεση για να είναι κοντά της.

Oι δύο τους λοιπόν κατάφεραν να φτιάξουν την ζωή τους μαζί με την μικρή κόρη της Άννας που γνώρισε για μάνα της μια πραγματική μάνα την θεία της. Πόσο παράξενα παιχνίδια παίζει η μοίρα τελικά. Δεν κατάφερε να γίνει μάνα, της το στέρησε η λέπρα, αλλά κατάφερε να μεγαλώνει το παιδί της αδελφή της που το έκανε με τον άνδρα που της στέρησε της ίδιας η λέπρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ