03/02/11 - 16:58

Ξέσπασμα Λιάγκα για Καραμεροχαριτάτους

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για πρώτη φορά έξω από τα δόντια για τους... απέναντι, στην πρωινή ζώνη των τηλεοπτικών σταθμών.

Ξέσπασμα Λιάγκα για Καραμεροχαριτάτους
22.209views 0shares

Έλυσε τη σιωπή του για πρώτη φορά και μίλησε "έξω από τα δόντια" για τους βασικούς του αντιπάλους και περσινούς θριαμβευτές της πρωινής ζώνης, Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο. Ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε ότι ήθελε πολύ καιρό να "ξεσπάσει" και πήρε αφορμή από ένα μήνυμα στη ραδιοφωνική του εκπομπή, στο Real fm...

Ο Λιάγκας έκανε για μία ακόμη φορά τη μεγάλη ανατροπή και αντί να σχολιάσει αρνητικά το δίδυμο για τις επιδόσεις του, ουσιαστικά ξέσπασε υπέρ τους και μάλιστα με οργισμένο τρόπο: «Θεωρώ πολύ γελοίο αυτό που συμβαίνει με το Γιώργο και ο Σπύρο, που τους "θάβει" ο κάθε άσχετος και σχετικός με την τηλεόραση. Είναι αδιανόητο να μπαίνουμε εμείς οι παρουσιαστές στη λογική των καναλαρχών, οι οποίοι θέλουν να κόψουν εκπομπές. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους, αλλά κι εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε τη δική μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος και κατέληξε:

«Όταν "καίγεται" το σπίτι του γείτονα θα καεί και το δικό σου κάποια στιγμή! Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν γροθιά, γιατί δεν έχουμε μείνει και πολλοί παρουσιαστές και παρουσιάστριες...»!

Πηγή: markos.tv
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ