03/02/11 - 17:53

Ο «Σάλπι» μίλησε!

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης γράφει για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και τονίζει ότι ο «Δικέφαλος» του Βορρά πρέπει να είναι σοβαρός μέχρι τον τελικό!

Ο «Σάλπι» μίλησε!
45.596views 0shares

Ήταν μια σημαντική πρόκριση, που τη θέλαμε πάρα πολύ κι αυτό το δείξαμε από την ώρα, που μπήκαμε μέσα στο γήπεδο. Ξέραμε ότι το σκορ του πρώτου αγώνα μας ευνοούσε, διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, προσέξαμε την άμυνά μας και θέλαμε να χτυπήσουμε, με τις επιθέσεις στον ανοιχτό χώρο.

Το έξυπνο παιχνίδι, που κάναμε στην Τούμπα και το γκολ του Αντρέ στα τελευταία λεπτά στο Καραϊσκάκη, ήταν τα κλειδιά για την πρόκριση, την οποία δεν νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι την πήραμε δίκαια.

Είμαστε τα ημιτελικά, ένα βήμα πριν τον τελικό. Έχουμε μπροστά μας την ΑΕΚ, η οποία είναι μια ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, κι αυτό θα πρέπει να μας κάνει να είμαστε σοβαροί και στα δύο παιχνίδια για να πάμε στον τελικό.

Είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε.

Αυτή την εποχή, λίγη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια υπάρχει, αλλά θα τα καταφέρουμε.

Σε ότι αφορά τα εξωαγωνιστικά, θα ήθελα να πω ότι υπάρχουν άνθρωποι, που είναι αρμόδιοι για τη διεξαγωγή των αγώνων, που παίρνουν τις αποφάσεις για την ασφάλεια όλων, δεν είμαι εγώ αυτός, που θα τους κρίνει, όμως ώρες – ώρες αυτό, που εισπράττω εγώ, είναι ότι δεν πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά πάμε στον πόλεμο.

Αυτά που έγιναν την Τετάρτη ήταν υπερβολικά, θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα πιο αθλητικά. Αυτοί, που έχουν την ευθύνη, θα πρέπει να διαχειρίζονται καλύτερα τις καταστάσεις και να μην εξαγριώνουν τον κόσμο. Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον κάνουν καλό όλα αυτά.

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι κι όχι πόλεμος, με δακρυγόνα, τσακωμούς και ένταση.

ΠΗΓΗ: paok24.com
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ