Facebook Pixel Τώρα ανακάλυψαν πως είναι παλαίμαχος;
Life
| 2012-01-09 23:05:00

Τώρα ανακάλυψαν πως είναι παλαίμαχος;

Τώρα ανακάλυψαν πως είναι παλαίμαχος;

Από τα... σύννεφα υποτίθεται πως έπεσαν πολλοί με την απογοητευτική εμφάνιση του Γέστε εναντίον της Δόξας. Λες και ξαφνικά ανακάλυψαν την Αμερική...

Ο 32χρονος άσος δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που μεσουρανούσε πριν από μερικά χρόνια με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και είχε στο μυαλό του ο Ερνέστο Βαλβέρδε από την κοινή τους θητεία στον βασκικό σύλλογο.

Η περσινή του... περιπέτεια άλλωστε, στην Αλ Βασλ, φαίνεται πως ήρθε να δώσει τη... χαριστική βολή στον διεθνή Ισπανό μεσοεπιθετικό, που (και) χθες είχε τα μαύρα του τα χάλια. Όχι ότι οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν καλύτεροι, αλλά το αναφέρουμε επειδή οι γνωστοί "ερυθρόλευκοι" κύκλοι βγάζουν προς τα έξω σήμερα μία δυσαρέσκεια για το πρόσωπό του Ισπανού. Κι όχι άδικα, λέει ο σκύλος, αν αναλογιστεί κανείς το μεγάλο συμβόλαιο του παίκτη, αλλά και τη μέχρι στιγμής προσφορά του στην ομάδα.

Το θέμα είναι πώς ...ξεγελάστηκαν το περασμένο καλοκαίρι οι Πειραιώτες (μετά και από την εισήγηση των Βαλβέρδε και... Ιμπάνιεθ) και του έδωσαν ένα τσουβάλι χρήματα για να υπογράψει. Χωρίς να δουν πρώτα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Περίμεναν από τον 32χρονο Γέστε να ξεκουράζει τον 35άρη Ιμπαγάσα όποτε χρειάζεται, αλλά η -περσινή τουλάχιστον- αγωνιστική κατάσταση του Αργεντινού δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αντίστοιχη του Ισπανού.

Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι αν παίζει σαν παλαίμαχος ο Γέστε ή αν όντως είναι, αλλά τι σκεφτόντουσαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όταν υπέγραφαν συμβόλαιο πέρσι το καλοκαίρι μαζί του. Τότε υπήρχαν πολλές φωνές στο λιμάνι που κατέθεταν προβληματισμούς για τον Γέστε, αλλά κάποιοι έκαναν πως δεν άκουγαν. Στην ομάδα που θέλει να δημιουργήσει ο Βαλβέρδε, με ταχύτητα, πίεση ψηλά κ.λπ. ο Γέστε δεν κάνει ούτε για να μπαίνει αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Μετά από μερικούς μήνες (και κάποιες 100άδες χιλ. ευρώ στον λογαριασμό του Ισπανού... ) το κατάλαβαν, όπως φαίνεται. Και τώρα βάζουν τους... κύκλους να εκφράζουν δυσαρέσκεια για την αγωνιστική του κατάσταση, προετοιμάζοντας την έξοδο του από την ομάδα...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags