Facebook Pixel «Μην τολμήσετε και τον πουλήσετε»
Life
| 2011-02-03 20:43:00

«Μην τολμήσετε και τον πουλήσετε»

«Μην τολμήσετε και τον πουλήσετε»

Η ηγετική παρέμβαση του Τζιμπρίλ Σισέ μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ, με τα όσα είπε, δημιούργησε νέο κίνημα… Σισέ-μανίας στον Παναθηναϊκό!

Χαρακτηριστικά είναι όσα λέγονται στις ραδιοφωνικές εκπομπές και κυρίως όσα γράφονται σε «πράσινα» και μη φόρουμ, με τα οποία ο κόσμος του Τριφυλλιού εκδηλώνει την αγάπη του για τον αρχηγό της ομάδας.

Παράλληλα, κάτι που είναι ίσως και το πιο σημαντικό, οι φίλοι του Παναθηναϊκού ορθώνουν δίχτυ προστασίας γύρω από τον 30χρονο επιθετικό και αντιδρούν στα όσα ακούγονται περί επικείμενης πώλησης του το καλοκαίρι.

Ομόφωνα σχεδόν οι φίλοι της ομάδας προτρέπουν τη διοίκηση της ΠΑΕ να κάνει επέκταση συμβολαίου στον Σισέ, καθώς άλλοι απειλούν με νέο συλλαλητήριο σε περίπτωση που φύγει, ενώ κάποιος κάνει λόγο για κυκλοφορία… Σισόσημου (!), προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για να μείνει στον Παναθηναϊκό!

Παραθέτουμε κάποιες απόψεις φίλων του Παναθηναϊκού για το θέμα του Σισέ:

Base: Όποιος ή όποιοι από την διοίκηση αποφασίσουν την πώληση του μεγαλύτερου ηγέτη του ΠΑΟ την τελευταία 20 ετία (τουλάχιστον) θα γραφεί το ονομά του με τα πιο μελανά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟ.
Το νου σας λαμόγια μην φύγει ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ γιατί το επόμενο συλαλλητήριο θα γίνει για την πάρτη όλων σας.

Dimitris: Σε αυτό συμφωνούμε όλοι... αλλά μήπως αντί να "απειλούμε" μια ανύπαρκτη διοίκηση που δεν έχει (ή δεν θέλει να βάλει) λεφτά... να οργανωνόμασταν να κρατήσουμε μόνοι μας το Σισέ? Ξεκάθαρα: εκτός από τα 30.000 διαρκείας δεν είμαστε άλλοι τόσοι (τουλάχιστον) που πηγαίνουμε σε αρκετά παιχνίδια (αλλά όχι τόσα ώστε να πάρουμε διαρκείας)? Ε, του χρόνου να βγάλει η ΠΑΕ 60.000 διαρκείας και ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ: με μέσο όρο τα 300 Ευρώ (ας μπει και... Σισόσημο!) μαζεύονται 18 εκ.! Με αυτά και το Σισέ πληρώνεις και 2-3 καλές μεταγραφές κάνεις ώστε να μείνει η ομάδα ανταγωνιστική (κι αν μπούμε και στους ομίλους... άλλα τόσα!)

El_Loco: Σισε για παντα στον Παναθηναικο,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!Ξυπνηστε παναθηναικοι,χρονια ακουμε και διαβαζουμε πως οπαδοι ομαδων απετρεψαν πωληση παιχτη τους,ηρθε η ωρα να κανουμε κι εμεις το ιδιο,θυρα 13 παρτε θεση!!!

Nick: ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΗΝ !!!!!!

christos13: ADERFIA ETOIMASTEITE TO KALOKAIRI NA ZHSOUME ISTORIKES STIGMES..
EPEIDH OPOS TO VLEPO EGO DN 8A KANOUN TPT GIA NA TON KRATHSOUN KAI 8A TOUS KUNHGAME SE KA8E GONIA THS ELLADAS..
OPOU KI AN KRUFTOUN..

giannis 13: an fygei o cisse to kovw na feygei kai o kosmos apo to gypedo....

Baggelis: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΙΣΕ !

Epareou: opoios einai vazelos ta enoiwse auta pou eipe xthes..den prepei na fugei me tpt k pote..an fugei tha xasoume to ena fullo apo to trifulli mas..oloi mazi prepei na ton peisoume na meinei..k uriws o kosmos mas..na tou thumizoume ti shmainei gia thn omada mas..

stelios gewrgiou: kai na kseroun oi opoioi metoxokaphloi
oti etsi kai pane na ton poulisoun tha fygoun prwta aytoi, kai teleytaios o cissé apo thn omada. opoioi kai na einai

Apostolos: O djibril einai pleon fusi kai thesi arxhgos ths omadas. Tou ekshgeis to plano sou kai ton kratas edw. An tou deikseis oti odws pisteveis sthn swsth anoikodomhsh ths omadas sthrigmenh panw tou, nomizw pws tha meinei edw.

Σχετικά links: Κατέβασε τζαμαρία ο Τζιμπρίλ!

 Δεν είπε απλά "με πήδηξαν"... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ζήκος τιμωρεί τον Σισέ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags