Facebook Pixel "Να ματώνουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο"
Life
| 2012-01-12 02:29:00

"Να ματώνουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο"

"Να ματώνουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο"

Για το πάθος και την αγωνιστικότητα που θα πρέπει να επιδεικνύουν οι παίκτες του Ολυμπιακού σε κάθε τους παιχνίδι στάθηκε στις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης στην κάμερα της ΟΤΕ TV.

«Όσοι αγωνίζονται στον Ολυμπιακό οφείλουν να ματώνουν την φανέλα σε κάθε παιχνίδι και να δίνουν και την ψυχή τους για την νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα των Θρύλων και χρόνια τώρα ξεχωρίζει για το πάθος της. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα της ψυχής, του σθένους και του τσαμπουκά. Πρέπει να ματώνουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο», ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, για να προσθέσει αναφερόμενος στις υποδείξεις του δεύτερου βοηθού Τσολάκη της αναμέτρησης με την Δόξα:

«Το γεγονός ότι απέναντι στην Δόξα Δράμας δεν αποδώσαμε καλά δεν έχει καμία σχέση με τις υποδείξεις του βοηθού Τσολάκη. Με τις αποφάσεις του, μας απέτρεψε την δυνατότητα να κερδίσουμε και ουσιαστικά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για το εάν έχει κάποια προτίμηση όσον αφορά τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπαικός στη φάση των «οκτώ» του Κυπέλλου ο Θεοδωρίδης δεν έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση: «Όποιος και εαν μας τύχει θα τιον αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει. Δεν έχουμε προτίμηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags