Facebook Pixel Πρόκριση εσείς, Μπλάνκο εμείς!
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-04 01:18:00

Πρόκριση εσείς, Μπλάνκο εμείς!

Πρόκριση εσείς, Μπλάνκο εμείς!

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για τον Μπλάνκο και ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, το οποίο σε λίγες ημέρες δεν θα μείνει φιλολογικό…

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έβαλε και δεύτερη προτεραιότητα μετά την παραμονή του Βύντρα. Την απόκτηση του απογοητευμένου από την ΑΕΚ, Ισμαέλ Μπλάνκο.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη δημοσιοποιήσει την πρόθεσή τους να κρατήσουν τον Λουκά Βύντρα στην ομάδα τους. Σκοπεύουν τις επόμενες ημέρες να κάνουν μία τέτοια πρόταση στον Έλληνα διεθνή που δύσκολα θα μπορεί να την αρνηθεί, δείχνοντάς του με αυτό τον τρόπο ότι εκτιμούν την προσφορά του στο σύλλογο.

Το αν θα καταφέρουν να τον πείσουν ή αν ο Λουκάς θα πάρει τελικά τον δρόμο για άλλες πολιτείες είναι κάτι που θα περιμένουμε να το δούμε. Κάτι άλλο που θα περιμένουμε να δούμε είναι αν ο Μπλάνκο θα φορά του χρόνου τα πράσινα. Ο Αργεντινός επιθετικός που πριν λίγες μέρες αρνήθηκε μία πολύ καλή οικονομική πρόταση από τουρκική ομάδα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως ότι θα ήθελε να μείνει στην ΑΕΚ.

Αν αυτό όμως δεν γίνει ο Μπλάνκο επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στην Ελλάδα και ως εκ τούτου μία πρόταση από τον Παναθηναϊκό όχι μόνο δεν θα τον άφηνε αδιάφορο, αλλά θα την έβρισκε και ιδανική για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η αίσθηση μας λοιπόν είναι ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξέλιξη σε αυτό το θέμα. Για την ακρίβεια ο Μπλάνκο θα περιμένει πολύ λίγες μέρες ακόμη την ΑΕΚ και μετά θα αποφασίσει.

Όσο για τον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του δεν θα μείνει φιλολογικό, αλλά τις επόμενες μέρες θα μετατραπεί και σε συγκεκριμένη πρόταση. Στον Παναθηναϊκό ξέρουν τι να περιμένουν από τον Μπλάνκο και τον θέλουν όχι για να αντικαταστήσουν τον Σισέ όπως πιστεύουν κάποιοι, αλλά για να τον πλαισιώσουν. Τώρα αν τελικά το καλοκαίρι φύγει ο Σισέ, ο ΠΑΟ θα προχωρήσει σε απόκτηση αντικαταστάτη του και δεν θα μείνει μόνο με τον Μπλάνκο.

Και ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει τον Μπλάνκο για να… εκδικηθεί την ΑΕΚ, όπως κάποιοι θα πιστέψουν από τον τίτλο «Πρόκρισή εσείς, Μπλάνκο εμείς», αλλά γιατί πιστεύει ότι το να αποκτήσει έναν άνθρωπο που ξέρει τα ελληνικά κατατόπια και που βρέξει χιονίσει βάζει πάνω από 10 γκολ της σεζόν τα 700.000 ευρώ το χρόνο δεν είναι πολλά.
 

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags