Facebook Pixel Καταγγέλλει τον Αστέρα στη FIFA
Life
| 2010-12-22 18:35:00

Καταγγέλλει τον Αστέρα στη FIFA

Καταγγέλλει τον Αστέρα στη FIFA

O Νεμένια Αρσενίεβιτς κατηγορεί την ελληνική ομάδα για εκβιασμό. Tι δήλωσε στον Τύπο της Σερβίας.

Δεν έχει χωνέψει ο Νεμένια Αρσενίεβιτς το γεγονός ότι χάλασε η μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες τόνισαν ότι υπήρξε ιατρικό πρόβλημα, αλλά ο Σέρβος επιθετικός υποστηρίζει ότι η ελληνική ομάδα τον εκβίασε.

Γι’ αυτό όπως τόνισε στη σερβική «sportske.rs» θα καταγγείλει τον Αστέρα στη FIFA.

«Την περασμένη Παρασκευή βγήκαν τα αποτελέσματα των ιατρικών μου εξετάσεων και δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα με την καρδιά μου. Οι συζητήσεις ήταν για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και νόμιζα ότι όλα είχαν διευθετηθεί και ήμουν έτοιμος να υπογράψω. Άρχισαν, όμως, να διαδίδουν φήμες ότι αντιμετώπιζα καρδιακό πρόβλημα και ότι δεν ήθελαν να πάρουν το ρίσκο και να δαπανήσουν χρήματα για την μεταγραφή μου, χωρίς να είναι βέβαιοι για την υγεία μου. Έτσι, μου ζήτησαν να παίξω σε ένα φιλικό παιχνίδι, πριν υπογράψουμε συμβόλαιο. Στην ουσία με εκβίασαν!», τόνισε ο Σέρβος επιθετικός και συμπλήρωσε:

«Τα πάντα στην υπόθεση είναι υπέρ μου. Εξασφάλισα ένα συμβόλαιο, είμαι υγιής και ευτυχώς μπορώ να αποδείξω ότι βρίσκομαι σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν πρόκειται να τους συγχωρήσω και είμαι αποφασισμένος να προσφύγω στην FIFA και στην UEFA, προκειμένου να δικαιωθώ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags