Facebook Pixel Τζούλια: «Τι μου κάνεις μαύρε μου;»
Life
| 2011-02-04 12:12:00

Τζούλια: «Τι μου κάνεις μαύρε μου;»

Τζούλια: «Τι μου κάνεις μαύρε μου;»

Το… τρικάβαλο νέο βίντεο της Τζούλιας μπορεί να περιγραφεί με χίλιες λέξεις. Μερικά πράγματα, όμως, είναι για να τα βλέπει κάποιος κι όχι για να τα σχολιάζει.

Η ατίθαση παιχνιδιάρα σταρ δαμάζεται από δυο μαύρους και ο Σειρηνάκης φρόντισε να τους πιάσει στον ύπνο όλους, αφού η κυκλοφορία του dvd έγινε ξαφνικά ώστε να μην γίνει χαμός από κόπιες στους δρόμους.

Όπως γράψαμε από χθες η Τζούλια κυκλοφορεί γυμνή στους δρόμους της Βούλας και κάποια στιγμή μπαίνει στην Πόρσε της. Κάπου εκεί το σενάριο τελειώνει και αρχίζουν τα ομαδικά όργια στο σκληρό πορνό. Hardcore καταστάσεις, δηλαδή.

Η Τζούλια, μάλιστα, προσπαθεί να κάνει και την ερμηνεία της όσο πιο πειστικά γίνεται φωνάζοντας «τι μου κάνεις, μαύρε μου» και πραγματικά δείχνει βελτίωση υποκριτικής συγκριτικά με την πρώτη της απόπειρα την περασμένη άνοιξη.

Όπως είναι λογικό η κίνηση έχει… φορτώσει από το πρωϊ στα περίπτερα με το dvd να κοστίζει 15 ευρώ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την επόμενη Παρασκευή κυκλοφορεί και η νέα εφημερίδα του παραγωγού Δημήτρη Σειρηνάκη. «Sirina News» θα είναι ο τίτλος. Στο πρώτο φύλλο θα υπάρχει, φυσικά, συνέντευξη της εθνικής μας πορνοστάρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags