Facebook Pixel Την πάτησαν Μεγενάκη και Νομικού!
Life
| 2011-02-04 12:46:00

Την πάτησαν Μεγενάκη και Νομικού!

Την πάτησαν Μεγενάκη και Νομικού!

Χθες το βράδυ, η Δούκισσα Νομικού στην εμφάνισή της στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα στις αποχρώσεις του ροζ και, σήμερα το πρωί, με το ίδιο ακριβώς εμφανίστηκε και η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Είδε η Ελένη τη Δούκισσα με το σούπερ σέξι μίνι φόρεμα με τα λευκά, ροζ και μαύρα σχέδια και σου λέει «πολύ ωραίο το κομμάτι, θα βγω κι εγώ με το ίδιο».

Η Δούκισσα, βέβαια, συνδύασε το φόρεμα με μπεζ ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ η Ελένη… Η Ελένη έβαλε φούξια γόβες ασορτί με το έντονο ροζ του φορέματος, που μπορεί να ήταν και 15 πόντοι, ενώ το ίδιο ακριβώς χρώμα είχε και το τεράστιο λουλούδι στα μαλλιά της, τα οποία από το πολύ κρεπάρισμα κόντευαν να φθάσουν μέχρι το ταβάνι.

Το παπούτσι, δε, ήταν το αγαπημένο της ζευγάρι που της έχει χαρίσει ο Δούκας Χατζηδούκας, σε φούξια χρώμα, το οποίο μάλιστα την ημέρα που της το έκανε δώρο το χαρακτήρισε «το ροζ της… τσιχλόφουσκας!»
Εντυπωσιακή όσο ποτέ, ευδιάθετη και χαμογελαστή όσο λίγες φορές και πάρα πολύ αδύνατη, η Ελένη έλαμπε μέσα στο μινάκι. Όχι πως η Δούκισσα πήγαινε πίσω, απλώς… έτσι λέμε…

Σημειώνουμε, βέβαια, ότι η Ελένη δεν έπαιξε κανένα απόσπασμα από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, πόσο μάλλον αυτό της Δούκισσας Νομικού. Ε, τι να πει… «να η Δούκισσα που φοράμε και τα ίδια;».

Πηγή: star.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags