Facebook Pixel Τον φώναξε για να του μιλήσει;
Life
| 2011-02-04 13:29:00

Τον φώναξε για να του μιλήσει;

Τον φώναξε για να του μιλήσει;

Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε τον Μήτρογλου στην εθνική, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι σκέφτεται περισσότερο με τα πόδια παρά με το κεφάλι... Εκτός ο Τζόρβας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στην αποστολή για το φιλικό με τον Καναδά (9-2, 17:00, «AEL FC Arena»), με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου να συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς.

Ένα από τα πρώτα σχόλια που ακούστηκαν ακόμα και από ανθρώπους της ΕΠΟ (αλλά και του… Ολυμπιακού) μετά την ανακοίνωση των κλήσεων, είναι μήπως ο Πορτογάλος τεχνικός αποφασίσει να μιλήσει με τον Μήτρογλου. Ο νεαρός επιθετικός αδικεί τον εαυτό του και το ταλέντο του πολλές φορές, κάτι που για τον Σάντος είναι αδιανόητο. Και η σκέψη του είναι, να πει δύο λόγια με τον 22χρονο στράικερ...

Στις κλήσεις του Σάντος, πάντως, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Άλεξ Τζόρβας...

Αναλυτικά:

Μιχάλης Σηφάκης, Κώστας Χαλκιάς, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Σπυρόπουλος, Γιώργος Τζαβέλλας, Βαγγέλης Μόρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρς Σιόβας, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Γιάννης Φετφατζίδης, Γρηγόρης Μάκος, Γιώργος Σαμαράς, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παναγιώτης Κονέ, Παντελής Καφές, Γιώργος Γεωργιάδης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags