04/02/11 - 14:03

«Απαραίτητος ο ‘Κάρα’»

Πέρα από την αγωνιστική του αξία Καραγκούνη, η παρουσία του στα αποδυτήρια είναι αρκετή για να λάβει κλήση στην εθνική ομάδα, σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος!

«Απαραίτητος ο ‘Κάρα’»
59.990views 0shares

«Σαφώς και βασική μας προϋπόθεση είναι ο αγωνιστικός ρυθμός. Ο Καραγκούνης μπορεί να μην έχει την αγωνιστική συνέπεια που θα θέλαμε το τελευταίο διάστημα.

Το σκέφτηκα πολύ, όμως είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο της Εθνικής και η παρουσία του στα αποδυτήρια είναι πολύ σημαντική», σχολίασε αρχικά ο Πορτογάλος.

Για τον Παπασταθόπουλο: «Μέχρι πριν από 2-3 εβδομάδες θα ήταν δύσκολο το ενδεχόμενο κλήσης του, όμως έπειτα έπαιξε σε 2-3 συνεχόμενα παιχνίδια. Θα δούμε αν θα κληθεί για τη Μάλτα».

Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που παρακολουθεί (Μανωλάς, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Φορτούνης), είπε: «Υπάρχει και θα μπορούσαν να βρίσκονται κοντά μας αλλά επειδή δεν είχαμε χρόνο να τους δοκιμάσουμε προτίμησα να τους αφήσω στην Ελπίδων και θα δούμε».

Για τον Κώστα Χαλκιά: «Εφόσον είναι φιλικό δεν μπορούσαμε να πάρουμε τρεις τερματοφύλακες. Όμως τέσσερις τερματοφύλακες βρίσκονται στην ίδια αφετηρία σε ό,τι αφορά την Εθνική ομάδα».

Για τον Τάτο: «Εχουμε ανοιχτά τα μάτια μας, βλέπουμε πολλούς. Για μένα δεν παίζουν ρόλο ούτε τα ονόματα, ούτε οι ηλικίες ή οι ομάδες. Αν μου κάνει κάποιος θα τον καλέσω άμεσα». Παράλληλα, ξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ