Facebook Pixel «Απαραίτητος ο ‘Κάρα’»
Life
| 2011-02-04 14:03:00

«Απαραίτητος ο ‘Κάρα’»

«Απαραίτητος ο ‘Κάρα’»

Πέρα από την αγωνιστική του αξία Καραγκούνη, η παρουσία του στα αποδυτήρια είναι αρκετή για να λάβει κλήση στην εθνική ομάδα, σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος!

«Σαφώς και βασική μας προϋπόθεση είναι ο αγωνιστικός ρυθμός. Ο Καραγκούνης μπορεί να μην έχει την αγωνιστική συνέπεια που θα θέλαμε το τελευταίο διάστημα.

Το σκέφτηκα πολύ, όμως είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο της Εθνικής και η παρουσία του στα αποδυτήρια είναι πολύ σημαντική», σχολίασε αρχικά ο Πορτογάλος.

Για τον Παπασταθόπουλο: «Μέχρι πριν από 2-3 εβδομάδες θα ήταν δύσκολο το ενδεχόμενο κλήσης του, όμως έπειτα έπαιξε σε 2-3 συνεχόμενα παιχνίδια. Θα δούμε αν θα κληθεί για τη Μάλτα».

Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που παρακολουθεί (Μανωλάς, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Φορτούνης), είπε: «Υπάρχει και θα μπορούσαν να βρίσκονται κοντά μας αλλά επειδή δεν είχαμε χρόνο να τους δοκιμάσουμε προτίμησα να τους αφήσω στην Ελπίδων και θα δούμε».

Για τον Κώστα Χαλκιά: «Εφόσον είναι φιλικό δεν μπορούσαμε να πάρουμε τρεις τερματοφύλακες. Όμως τέσσερις τερματοφύλακες βρίσκονται στην ίδια αφετηρία σε ό,τι αφορά την Εθνική ομάδα».

Για τον Τάτο: «Εχουμε ανοιχτά τα μάτια μας, βλέπουμε πολλούς. Για μένα δεν παίζουν ρόλο ούτε τα ονόματα, ούτε οι ηλικίες ή οι ομάδες. Αν μου κάνει κάποιος θα τον καλέσω άμεσα». Παράλληλα, ξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags