Facebook Pixel Αυτή ήταν "κηδεία"...
Άλλα Σπορ
| 2012-01-18 11:54:00

Αυτή ήταν "κηδεία"...

Αυτή ήταν "κηδεία"...

Πριν λίγες ημέρες, στα πλαίσια ενός καρναβαλιού σε μια πόλη της ΠΓΔΜ, οι κάτοικοι "κήδεψαν" την Ελλάδα, χλευάζοντας την χώρα μας για την οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει.

Ήρθε όμως η σειρά της Εθνικής πόλο των Ανδρών για να κάνει την "κηδεία" της αντίστοιχης της ΠΓΔΜ αφού επικράτησε με 10-6, στην δεύτερη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι διεθνείς μας μπήκαν σοβαρά στην πισίνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Σκοπιανούς ούτε να ελπίσουν σε θετικό αποτέλεσμα. Μιράλης και Ντόσκας είχαν πάρει επ’ ώμου το θέμα σκοράρισμα και το πρώτο μέρος έληξε με επί μέρους σκορ 5-1.

Αν και στο τρίτο οκτάλεπτο ο ρυθμός των παικτών της Εθνικής έπεσε, διατηρούσε την διαφορά των τεσσάρων γκολ και ανέβασε πάλι ταχύτητα στην τελευταία περίοδο όταν Φουντούλης, Κοκκινάκης και Μυλωνάκης έφτασαν την διαφορά στο 10-3, δύο λεπτά πριν το τέλος του ματς.

Το μόνο που έκαναν οι Σκοπιανοί ήταν να μειώσουν το σκορ σε 10-6 και να φύγουν από την πισίνα σαν "βρεγμένες γάτες" μετά την μεγαλειώδη νίκη των παιδιών του Ντράγκαν Άντριτς.

Ο Ανδρέας Μιράλης ήταν για ακόμα ένα ματς πραγματικό πολυβόλο, φτάνοντας τα 8 γκολ μέχρι στιγμής στην διοργάνωση ενώ άξιος συμπαραστάτης ήταν και ο Γιώργος Ντόσκας, χωρίς οι υπόλοιποι να υστερούν σε απόδοση.

Η εξαιρετική δουλειά που έγινε στην περιφέρεια ήταν ο λόγος που ήρθε η επιτυχία χωρίς η Εθνική να κουραστεί και πλέον απομένει μία νίκη στο ματς με αντίπαλο την Τουρκία έτσι ώστε να πανηγυρίσει την πρόκριση στην εξάδα και παράλληλα να πάρει το εισιτήριο για το προολυμπιακό που θα γίνει στο Έντμοντον.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-1, 1-1, 4-3

Τα γκολ της Εθνικής Ελλάδος πέτυχαν οι: Μιράλης 4, Ντόσκας 3, Φουντούλης 1, Κοκκινάκης 1, Μυλωνάκης 1.

Για την ΠΓΔΜ σκόραραν οι: Μίσιτς 2, Ράντσιτς 1, Μιλάνοβιτς 1, Ντιμόβσκι 1, Μπένιτς 1.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags