Facebook Pixel «Ψήνεται» για ενδεκάδα ο Έτο
Life
| 2011-02-04 19:17:00

«Ψήνεται» για ενδεκάδα ο Έτο

«Ψήνεται» για ενδεκάδα ο Έτο

Την έκπληξη αναμένεται να κάνει ο Μάκης Χάβος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού προορίζει να ξεκινήσει βασικό τον νεοαποκτηθέντα Βραζιλιάνο.

Μπορεί ο Έτο να μετράει 2-3 προπονήσεις στον ΠΑΟΚ, έδειξε όμως ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να συνεισφέρει, όποτε κληθεί να παίξει. Ετοιμοπόλεμο τον βλέπει και ο Μάκης Χάβος, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής δοκίμασε το σχήμα που θα παρατάξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε την έκπληξη τοποθετώντας τον Βραζιλιάνο ως δεξί χαφ σε μία θέση την οποία ξέρει πολύ καλά από τη θητεία του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αριστερό χαφ επέλεξε τον Βιεϊρίνια, ανασταλτικούς χαφ τους Γκαρσία-Τσουκαλά και περιφερειακό τον Ίβιτς με τον Σαλπιγγίδη να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Όσο για την άμυνα, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Κοντρέρας,  αφού ο Χιλιανός θα έρθει στην Ελλάδα μία ημέρα πριν το ντέρμπι και ουσιαστικά θα πάρει μέρος στην τελευταία προπόνηση. Αν διαπιστωθεί ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί τότε η τετράδα θα αποτελείται από τους Μαλεζά-Τσιρίλο στόπερ, τον Σνάουντσνερ δεξί μπακ και τον Λίνο στο άλλο άκρο.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags