Facebook Pixel Με το που μπήκε... "καθάρισε"!
Life
| 2012-01-21 18:07:00

Με το που μπήκε... "καθάρισε"!

Με το που μπήκε... "καθάρισε"!

Με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σαχινίδη, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 52' και σκόραρε στο 55', ο Αγροτικός Αστέρας επιβλήθηκε 1-0 του Πανσερραϊκού στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη Football League.

Έπειτα από το ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, ο Πανσερραϊκός ανέλαβε την πρωτοβουλία και επέβαλε τον δικό του ρυθμό χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα τους αντιπάλους του. Από την πλευρά τους, οι «σταχυοφόροι» ανέβασαν την απόδοσή τους μετά το ημίωρο και είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Προβατίδη, τα σουτ του οποίου στο 40' και στο 45' δεν βρήκαν στόχο.

Δέκα λεπτά μετά έναρξη της επανάληψης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν ο Προβατίδης επιχείρησε σέντρα από τη δεξιά πλευρά και ο Σαχινίδης, που -όπως προαναφέρθηκε- μόλις τρία λεπτά νωρίτερα είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο, έκανε το σουτ και νίκησε τον τερματοφύλακα Κουτζαβασίλη.
Ο Αγροτικός Αστέρας, που ήταν σαφώς ανώτερος στην αρχή της επανάληψης, «άγγιξε» και το 2-0 στο 61', όμως το
δυνατό σουτ του Καρακατσάνη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Στη συνέχεια, ο Πανσερραϊκός φανέρωσε σημάδια αγωνιστικής ανασύνταξης και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Ντα Κόστα (75') και Μπανγκουρά (80'), οι οποίοι όμως αστόχησαν.
Ο Αγροτικός Αστέρας, που δύσκολα δέχεται γκολ, κράτησε με σχετική άνεση το υπέρ του αποτέλεσμα ως τη λήξη της αναμέτρησης και πανηγύρισε τη σημαντική νίκη.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags