Facebook Pixel Το ΟΑΚΑ να πληρώσει τα σπασμένα…
Ποδόσφαιρο
| 2010-12-22 20:34:00

Το ΟΑΚΑ να πληρώσει τα σπασμένα…

Το ΟΑΚΑ να πληρώσει τα σπασμένα…

Ούτε λίγο ούτε πολύ 800.000 ευρώ αξιώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ από το Ολυμπιακό Στάδιο, για όσα συνέβησαν το καλοκαίρι με την καταστροφή του χλοοτάπητα.

Εξώδικο απέστειλε την Τετάρτη η διοίκηση της «Ένωσης» στο ΟΑΚΑ,  για διαφυγόντα κέρδη, λόγω της ταλαιπωρίας που αντιμετώπισε η ομάδα τον Αύγουστο, από την καταστροφή του χλοοτάπητα του σταδίου, η οποία της κόστισε επίσης πολλά χρήματα από το ταμείο της (με τα εισιτήρια).

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ αναγκάστηκε να ξενιτευτεί και μετά από μεγάλη ταλαιπωρία (από Νέα Σμύρνη σε Καραϊσκάκη) κατάφερε να παίξει κόντρα στη Νταντί για το Europa League στο Καραϊσκάκη κεκλεισμένων των θυρών.

Τι έγινε όμως και αναγκάστηκε η ΑΕΚ να φτάσει το θέμα στα άκρα, ύστερα από τέσσερις μήνες; Για την ακρίβεια η αφορμή ήταν ότι η διοίκηση του ΟΑΚΑ σφράγισε μία επιταγή της ΑΕΚ, χαμηλότερης οφειλής από το συγκεκριμένο ποσό που αξιώνει τώρα η ΠΑΕ.

Το συγκεκριμένο ποσό καθυστερούσε να πληρωθεί, αφού εκκρεμούσε η συζήτηση για το θέμα που δημιουργήθηκε για το ματς με τη Νταντί. Η συμπεριφορά των ανθρώπων του σταδίου όμως εξόργισε τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι αναμένεται να πάνε την υπόθεση δικαστικά και να ζητήσουν 800.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags