05/02/11 - 14:11

Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται!

Ρεχάγκελ αρχίζει και θυμίζει ο Φερνάντο Σάντος, που καλεί στην Εθνική ομάδα πρόσωπα τα οποία γνωρίζει καλά ο ίδιος και τα εμπιστεύεται από παλιότερες συνεργασίες!

Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται!
55.443views 0shares

Οι νέες κλήσεις του Πορτογάλου τεχνικού έκρυβαν μία μικρή έκπληξη, δεδομένου ότι αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Άλεξ Τζόρβα, που το τελευταίο διάστημα διανύει περίοδο φόρμας.

Αντίθετα, συμπεριέλαβε στις κλήσεις του για το φιλικό με τον Καναδά, στο «AEL FC Arena», τον Κώστα Χαλκιά, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον ΠΑΟΚ.

Ο πεπειραμένος τερματοφύλακας, άλλωστε, δεν αποτελεί το μοναδικό παράδειγμα, αφού κάτι αντίστοιχο θα μπορούσαμε να πούμε και για τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο Πορτογάλος προπονητής πήρε νεότερους ποδοσφαιριστές στην ομάδα, όπως τους Τάτο, Σιόβα, Γεωργιάδη, είναι σαφές όμως ότι θα ψάξει για λύσεις σε παίκτες όπως ο «τυπάρας».

Ο οποίος στον Παναθηναϊκό βλέπει 11άδα φέτος με το... μακαρόνι. Είναι σαφές, δηλαδή, ότι ο Σάντος δίνει βάρος στις δοκιμασμένες λύσεις, κάτι που έκανε σε μεγάλο βαθμό και ο προκάτοχός του στην Εθνική, Ότο Ρεχάγκελ. Ο οποίος, με τη σειρά του, είχε κατηγορηθεί πολύ γι΄ αυτό...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ