Facebook Pixel Ο Νέτο δεν ήταν Λέτο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-05 22:28:00

Ο Νέτο δεν ήταν Λέτο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νέτο δεν ήταν Λέτο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κορυφαίο τον Ντάρσι Νέτο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, ο Άρης νίκησε 2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Όγδοη νίκη των Θεσσαλονικέων, όγδοη ήττα της «Ένωσης»!

Μπορεί ο Λέτο να μην κατάφερε την Τετάρτη να δώσει την πρόκριση στον Παναθηναϊκό (με τη χαμένη ευκαιρία στο 94'), ο Νέτο όμως κατάφερε να δώσει τη νίκη στον Άρη κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πέτυχε δύο γκολ (29’,76’) και χάρισε τους τρεις πόντους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Για την ΑΕΚ ισοφάρισε με ωραίο γκολ ο Μπλάνκο στο 51’.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ έδειχνε αρχικά ότι είχε καλύτερα πατήματα στο γήπεδο, δημιούργησε ορισμένες καλές φάσεις, ο Άρης όμως ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα. Στο 29’, οι Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν την ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων, ο Μίσελ έβγαλε θαυμάσια κάθετη μπαλιά με αποδέκτη τον Νέτο, ο οποίος με σουτ έγραψε το 1-0.

Η ΑΕΚ έμοιαζε ασύνδετη στο πρώτο μέρος με τον Μίτσελ να κάνει αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή. Γι’ αυτό, ο Μανόλο Χιμένεθ στις αρχές της επανάληψης, τον αντικατέστησε με τον έμπειρο Ντιόπ, ενώ έβαλε στη θέση του Γκερέιρο τον Μπάχα, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή. Το γκολ δεν άργησε να έρθει, με τον Μπλάνκο να φέρνει το ματς στα ίσια για το 1-1 (50’).

Σε εκείνο το σημείο, οι περισσότεροι θα περίμεναν ότι η ΑΕΚ θα έβαζε άλλο ένα γκολ, θα διατηρούσε το σκορ και θα έβγαινε νικήτρια. Αλλά όχι! Το σενάριο ήταν διαφορετικό και περιλάμβανε πολύ σασπένς, αφού ο Άρης πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 76’. Ο Νέτο χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ, κάνοντας πλάκα στην άμυνα της «Ένωσης».

Στα λεπτά που απέμειναν οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ενώ στις καθυστερήσεις έμειναν με 10 λόγω της αποβολής του Ματέος! Έτσι το σκορ έμεινε 2-1 υπέρ του Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν την 8η νίκη τους στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ενώ η ΑΕΚ υπέστη την 8η ήττα της!

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τρίτη νίκη στην ιστορία του Άρη μέσα στην έδρα της ΑΕΚ.

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Μανωλάς, Ματέος, Γκερέιρο (46' Μπάχα), Μίτσελ (46' Ντιόπ), Νταντόμο, Μάκος, Αργυρίου, Μπλάνκο, Μπερνς, Σκόκο

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Τόχα, Κόκε, Φατί, Μίσελ, Πορτίγια (62' Πρίττας), Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Σακάτα (62' Καστίγιο)

Το φιλμ του αγώνα

90'+4' ΛΗΓΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

90'+3' Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ματέος και αποβάλλεται στο ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ.

90' Τρία λεπτά καθυστερήσεις.

90' Σουτ του Σκόκο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σηφάκη.

88' Δυνατό μακρινό σουτ από τον Ντιόπ, ο Σηφάκης έδιωξε σε κόρνερ.

Αλλαγή για τον Άρη: Ο Κόκε βγαίνει εκτός γηπέδου και μπαίνει ο Τσέζαρεκ.

76' Γκολ για τον Άρη: Ύστερα από καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Νέτο από δεξιά, ο Βραζιλιάνος έκανε... πλάκα στον Ντιόπ και σε όλη την άμυνα της ΑΕΚ και με σουτ από την γωνία της περιοχής έγραψε το 1-2. Έξαλλος ο Χιμένεθ!

72' Τελευταία αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Γκέντσογλου μέσα, έξω ο Μάκος.

71' Ωραίο σουτ στην κίνηση του Μπάχα, η μπάλα πέρασε άουτ.

70' Σουτ του Φατί άουτ.

62' Αλλαγές για τον Άρη: Ο Καστίγιο στη θέση του Σακάτα και ο Πρίττας αντί του Πορτίγια.

56' Σουτ του Λαζαρίδη άουτ.

50' Γκολ για την ΑΕΚ: Ύστερα από σέντρα του Σκόκο από αριστερά, ο Μπλάνκο έπιασε ένα ωραίο γυριστό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

 

49' Σουτ του Μπάχα μέσα από την περιοχή, ο Σηφάκης έδιωξε με το πόδι.!

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

Αλλαγές για την ΑΕΚ: Ο Ντιόπ αντί του Μίτσελ και ο Μπάχα στη θέση του Γκερέιρο.

45' +1' ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

45' Ένα λεπτό καθυστέρηση.

42' Γυριστό σουτ του Σκόκο στη γραμμή της περιοχής η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε μακριά άουτ.

40' Σχόλιο: Συμπληρώθηκε το 40λεπτο και οι γηπεδούχοι δείχνουν τα έχουν χαμένα μετά την ψυχρολουσία με το γκολ του Νέτο! Βεβιασμένες κινήσεις και καθόλου καλή ανάπτυξη... Αντίθετα ο Άρης έχει ανεβεί ψυχολογικά και βρίσκει συχνότερα διαδρόμους προς την εστία του Αραμπατζή.

29' Γκολ για τον Άρη: Ύστερα από θαυμάσια κάθετη μπαλιά του Μίσελ, ο Νέτο βρέθηκε σε θέση φορ και εκτέλεσε τον Αραμπατζή ανοίγοντας το σκορ. Και όλα αυτά στην πρώτη είσοδο του Άρη στην περιοχή της ΑΕΚ!

 


aek aris 0-1 neto
 

19' Ωραίο γύρισμα του Σκόκο από αριστερά ο Γκιάρο όμως έδιωξε σε κόρνερ προ του Μπερνς!

18' Πρώτη τελική προσπάθεια του Άρη στο ματς με το σουτ του Νέτο που κατέληξε άουτ.

15' Σχόλιο: Συμπλήρωθηκαν τα πρώτα 15 λεπτά στο παιχνίδι και μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία κλασσική ευκαιρία από τις δύο ομάδες. η ΑΕΚ είναι πιο κινητική και επιθετική, ενώ ο Άρης δεν έχει απειλήσει ούτε μία φορά.

14' Κεφαλιά του Μάκου μετά από γέμισμα του Μανωλά, η μπάλα έφυγε άουτ.

3' Κεφαλιά του Μπλάνκο ύστερα από εκτέλεση φάουλ η μπάλα πάνω στον Σηφάκη.

1' Έναρξη του αγώνα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Κότσιρος (Αρκαδίας)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags