Facebook Pixel Τραγέλαφος…
Life
| 2011-02-06 19:50:00

Τραγέλαφος…

Τραγέλαφος…

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για την πανωλεθρία της ΑΕΚ από τον Άρη και καταλήγει στο συμπέρασμα-ερώτημα, μήπως καλύτερα να τους διώξει όλους ο Μπλάνκο από την «Ένωση»;

Έναν ακόμα τραγέλαφο βιώσαμε σήμερα το απόγευμα από την ΑΕΚ και θεωρώ πως έχουν εξαντληθεί πλέον ακόμα και τα τελευταία ψήγματα υπομονής.

Ο Μανόλο μπορεί να βρει χιλιάδες ελαφρυντικά, αλλά μας έλεγε πως «από τον Δεκέμβριο και μετά θα δούμε την κανονική ΑΕΚ» και όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε και χειρότερη ομάδα.

Για τους νεοφερμένους, θα ήταν πολύ εύκολο να τους ρίξουμε στο «πυρ το εξώτερο», πλην όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι παίκτες εκτός ρυθμού, αφού δεν έπαιζαν.

Άρα -υπό αυτές τις προσθήκες- αν δεν περάσει ένας μήνας τουλάχιστον, δεν πρόκειται να δώσουν ουσιαστική βοήθεια.

Βέβαια, όταν δεν υπάρχει σάλιο από λεφτά, τέτοιους μόνο μπορεί να πάρεις. Ο Μπλάνκο -παρότι τοποθετήθηκε σε θέση δεκαριού από τον προπονητή του, όταν πέρασε ο Μπαχά στην κορυφή- φρόντισε να εκθέσει και πάλι τους πάντες:

Την διοίκηση -που προσπαθεί να τον κάνει δώρο με κάθε τρόπο στον Παναθηναϊκό, που ήθελε να πάρει έστω 500 χιλιάρικα για να τον ξεφορτωθεί και που γενικότερα προσπαθεί να τον ξεφτιλίσει.

Τον καλοπληρωμένο συμπατριώτη και συμπαίκτη του, Νάτσο Σκόκο -που έχουμε ξεχάσει για πότε έκανε τελευταία φορά καλό δεκάλεπτο, όχι καλό παιχνίδι. Εξέθεσε και τον Χιμένεθ που -ενώ είχε πει ότι έπρεπε να μείνουν και οι τρεις, τελευταία υπακούει, όπως φαίνεται, στις προσταγές της διοίκησης και κάνει ό,τι μπορεί για να μειώσει τον παίκτη.

Τέλος, εκθέτει και πολλούς από τους συμπαίκτες του, γιατί είναι ο μόνος που εκφράζει διάθεση να παλέψει, στενοχώρια για την κατάντια της ομάδας, ο μόνος που εκφράζει συναισθήματα. Ο μόνος που αξίζει, μαζί με τα δύο γερόντια και τον Μάκο (λόγω προσπάθειας φέτος) να φοράει αυτή τη φανέλα.

Αυτή η διοίκηση δεν μπορεί να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο. Ας βρει άμεσα κάποια λύση, γιατί είναι φανερό ότι δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην ομάδα, πέρα από μιζέρια και προβλήματα. Αν οι μέτοχοι δεν έχουν διάθεση να βγάλουν φράγκο, καλό θα είναι να αποχωρήσουν. Ας μην περιμένουν ότι με μια κατάκτηση του Κυπέλλου, μπορεί να ψηθεί κανείς και να πάρει διαρκείας.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags