Facebook Pixel «Πόρνη» μπάλα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-02-06 23:20:00

«Πόρνη» μπάλα! (ΦΩΤΟ)

«Πόρνη» μπάλα! (ΦΩΤΟ)

Μία παλιά ατάκα του Ίβιτσα Όσιμ χρησιμοποίησαν τα παοκτσήδικα ιντερνετικά Media, για να περιγράψουν την γκίνια του ΠΑΟΚ στο ντέρμι με τον Παναθηναϊκό και τις χαμένες ευκαιρίες.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά είχε πολλές ευκαιρίες για να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά όπως είχε δηλώσει κάποτε ο Αυστριακός τεχνικός, «η μπάλα είναι… πόρνη».

Το olapaok.gr έχει τίτλο: «Έχασε τα άχαστα». Κάτω από την κεντρική φωτογραφία αναφέρεται: «Ο θριαμβευτής του Κυπέλλου ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τη δύναμη της Τούμπας, την καλή ψυχολογία και το γεγονός ότι έπαιζε 29 λεπτά με παίκτη περισσότερο και έχασε από τον Παναθηναϊκό. Ο "Δικέφαλος" κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κρίμα για τον κόσμο που έστησε φιέστα για την πρόκριση του Κυπέλλου. Αποβλήθηκε και ο Κοντρέρας που συγκίνησε με τον παιχνίδι του στο 75'».

Το paok24.gr γράφει: «Δεν ήθελε η... πόρνη» και εξηγεί γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη φράση ως τίτλο: «Στην καλύτερή του φετινή βραδιά στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 0-1, ένα αποτέλεσμα, που ουδεμία σχέση έχει με την εικόνα του αγώνα... Ο ΠΑΟΚ σφυροκόπησε τον Παναθηναϊκό επί 90 λεπτά, τον περιόρισε σε παθητικό ρόλο, έχασε πολλές ευκαιρίες κι έχασε από ένα φάουλ του Νίνη».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags