Facebook Pixel «Δεν είμαστε κλέφτες», φωνάζουν Ατρόμητος και Ηρακλής
Life
| 2010-12-23 00:33:00

«Δεν είμαστε κλέφτες», φωνάζουν Ατρόμητος και Ηρακλής

«Δεν είμαστε κλέφτες», φωνάζουν Ατρόμητος και Ηρακλής

Άμεση ήταν η αντίδραση τριών από τις έξι ομάδες στο άκουσμα της είδησης ότι εμπλέκονται σε υπόθεση φοροδιαφυγής με πλαστά εισιτήρια.

Μετά την ΑΕΚ ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Ατρόμητος, στην οποία υπερασπίζεται την αθωότητά της.

«Με μεγάλη απορία και έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ιδιωτικό κανάλι εμπλέκει την ΠΑΕ Ατρόμητος σε υπόθεση φοροδιαφυγής με πλαστά εισιτήρια κάτι που είναι ψευδές και ανυπόστατο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εφαρμόζει από την περίοδο 2009-10 τη χρήση του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου που ελέγχεται on line με το κεντρικό φορολογικό μηχανισμό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ως εκ τούτου η συγκεκριμένη ανάμειξή μας είναι αβάσιμη και άστοχη.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος όσες φορές έχει ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες στο παρελθόν έχει διαπιστωθεί ότι πληρεί πιστά και με συνέπεια όλες τις υποχρεώσεις που έχει απέναντι στο Ελληνικό Δημόσιο. Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιφυλάσσετε για κάθε νόμιμο δικαίωμά της», αναφέρει η ανακοίνωση της περιστεριώτικης ΠΑΕ.

Τάκης: «Αναφέρονται σε φήμες»

Από τη μεριά του ο Ηρακλής ναι μεν θα απαντήσει με ανακοίνωση την Πέμπτη, αλλά ο Γιάννης Τάκης έκανε το βράδυ της Τετάρτης μία αρχική τοποθέτηση, όπου υποστήριξε ότι το ρεπορτάζ του MEGA δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Στην φετινή αγωνιστική περίοδο υπάρχει συνεργασία μέσω της Σουπερλίγκα με την εταιρεία SPACE έχει αναλάβει την έκδοση των εισιτηρίων μας και δεν έχουμε ουδεμία σχέση με αυτό το ζήτημα. Δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό για το οποίο να καλούμαστε να απολογηθούν και όλα αναφέρονται σε φήμες και ρεπορτάζ που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα. Άλλωστε δεν διαθέτουμε και τα απαραίτητα μηχανήματα προκειμένου να έχουμε την δυνατότητα να εκδίδουμε εισιτήρια», δήλωσε ο πρόεδρος του Ηρακλή.
 

Αναμένεται επίσης η απάντηση του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags