Facebook Pixel Φου-ριόζος στα εύκολα, Φούσ-κα στα ντέρμπι
Life
| 2011-02-07 13:29:00

Φου-ριόζος στα εύκολα, Φούσ-κα στα ντέρμπι

Φου-ριόζος στα εύκολα, Φούσ-κα στα ντέρμπι

Τσουπ, να σου πάλι το γκολάκι από τον Νταβίντ Φουστέρ. Έστω και από σπόντα, έστω και με μεγάλη δόση τύχης, η κεφαλιά του Ισπανού έκανε γκελ σε αμυντικό της Ξάνθης και κατέληξε στα δίχτυα της ακριτικής ομάδας, γράφοντας ταυτόχρονα και τη... μοίρα του χθεσινού αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Πάλι... ύμνοι για την πετυχημένη μεταγραφή του Βαλβέρδε που έχει βγάλει τα λεφτά της και άλλα πολλά. Το κακό βέβαια είναι ότι κάποιοι που πραγματικά βλέπουν μπάλα, παρατηρούν ότι σε όλα μα όλα τα φετινά ντέρμπι, ο Νταβίντ Φουστέρ δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Απλή αναφορά έμεινε στα... πρακτικά των αγώνων με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στα δύο πρώτα δεν είχε πάρει και τα πάνω του και δεν περίμενε κανείς να κάνει τότε τη διαφορά, άσχετα αν αυτός ήταν από αρνητικότατος ως εξαφανισμένος. Στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ όμως; Εκεί πήγαινε ως ο MVP των τελευταίων αγώνων και εκ των πρώτων σκόρερ του Ολυμπιακού, έστω και με αρκετά πέναλτι στο ενεργητικό του.

Πάλι ανύπαρκτος. Τέσσερις μέρες μετά, με την Ξάνθη, έκανε καλό παιχνίδι, είχε την κεφαλιά για το γκολ και έδειξε πάλι καλό πρόσωπο. Δυστυχώς, για όσους δεν το έχουν διαπιστώσει, στα μεγάλα παιχνίδια, Νταβίντ Φουστέρ «γιοκ». Πιστοποιήθηκε πλήρως αυτή την εβδομάδα. Καλός στο Βόλο, ανύπαρκτος στην Τούμπα, καλός με Ξάνθη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags