Facebook Pixel Ούτε στο τοπικό δεν τον αφήνουν…
Life
| 2011-02-07 17:04:00

Ούτε στο τοπικό δεν τον αφήνουν…

Ούτε στο τοπικό δεν τον αφήνουν…

Αγώνα της ΕΠΣ Κιλκίς «σφύριζε» ο Βασίλης Παμπορίδης και 30 άτομα με κίτρινες φανέλες τον αποδοκίμαζαν από την εξέδρα, ενώ προκάλεσαν και φθορές στο αυτοκίνητό του…

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta νέα επίθεση έγινε σε διαιτητή και συγκεκριμένα στον Βασίλη Παμπορίδη, σε αγώνα πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς, χωρίς να τραυματιστεί!

Ο Παμπορίδης είχε οριστεί σε τοπικό αγώνα του πρωταθλήματος στο Κιλκίς μεταξύ Απόλλωνα Πευκοδάσους και Μαυρονερίου. Στην κερκίδα βρέθηκαν περίπου 30 άτομα φορώντας κίτρινες φανέλες και μάλιστα δύο είχαν τα ονόματα των παικτών του Αρη, Κόκε και Λαζαρίδη!

Αυτοί λοιπόν τον αποδοκίμαζαν συνεχώς και στο ημίχρονο, βγήκαν έξω από το γήπεδο και προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο του διαιτητή, ένα μαύρο Oπελ, γράφοντας μάλιστα τη λέξη «Αρης». Τις καταγγελίες τις έκανε ο ίδιος ο διαιτητής στο αστυνομικό τμήμα, αλλά το περίεργο είναι ότι ο Παμπορίδης φέτος έχει σφυρίξει μόλις έναν αγώνα του Αρη, αυτόν με την Καβάλα, χωρίς να υπάρχουν παράπονα από τους «κίτρινους»!

Αντιθέτως, ο ρέφερι που τώρα είναι τιμωρημένος και κατάγεται από το Κιλκίς είχε δεχθεί παλιότερα απειλές μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με συνοδεία από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», κατά την επιστροφή του, στο Κιλκίς. Μάλιστα λόγω των καταγγελιών που έκανε ο ίδιος, είχε επέμβει η εισαγγελέας Κιλκίς και ζήτησε έρευνα για το θέμα!

Φέτος έχει σφυρίξει σε επτά αγώνες της Σούπερ Λίγκας και συγκεκριμένα στα ματς: Κέρκυρα - Ατρόμητος, Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα , Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ, Κέρκυρα - Παναθηναϊκός, Αρης - Καβάλα, και Εργοτέλης - Ολυμπιακός Βόλου

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags