Facebook Pixel Την βγάζει καθαρή ο Αραούχο;
Life
| 2011-02-07 20:31:00

Την βγάζει καθαρή ο Αραούχο;

Την βγάζει καθαρή ο Αραούχο;

Μία μόνο αγωνιστική θα χάσει ο Kάρλος Αραούχο παρά την προσφυγή της ΑΕΚ στη FIFA! Για "ελληνικό χάος" κάνει λόγο ο Τύπος της Αργεντινής.

Καθαρή αναμένεται να τη βγάλει ο Κάρλος Αραούχο. Μπορεί ο Αργεντινός να είναι στα μαχαίρια με την ΑΕΚ και να εκκρεμεί η δικαστική απόφαση, η διοίκηση όμως της Λανούς στην οποία ανήκει πλέον ο Αραούχο είναι αισιόδοξη και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο πρώην αμυντικός της «Ένωσης» θα χάσει μόνο την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, που είναι την άλλη εβδομάδα.

Αυτό ανέφερε με δηλώσεις στου στην εφημερίδα «Ole», ο Νολμπέρτο Σολίτο. Ο αντιπρόεδρος της Λανούς μάλιστα καθησύχασε τους φιλάθλους της ομάδας, ότι αναμένεται να έχει στην κατοχή του το σχετικό έγγραφο από την FIFA για τη συμμετοχή του Αραούχο. Οι Αργεντινοί πάντως, χαρακτηρίζουν την κατάσταση που επικρατεί με την υπόθεση του Αραούχο, ως ελληνικό χάος!

«Σε γενικές γραμμές αυτό που συμβαίνει είναι ότι επιτρέπει στον παίκτη να παίξει τουλάχιστον έξι μήνες. Στη συνέχεια, όταν εκδικαστεί η υπόθεση μεταξύ του παίκτη και του συλλόγου, κάποιος πρέπει να αποζημιώσει τον άλλο», επισήμανε αρχικά ο Σολίτο και συμπλήρωσε, «είχαμε ήδη γνώση της διαμάχης μεταξύ του Κάρλος και της ΑΕΚ. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί είναι να χάσει την πρώτη αγωνιστική και τίποτα άλλο. Είναι υπόθεση μιας εβδομάδας για να πάρει το σχετικό έγγραφο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags